Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Svētdien norisināsies otrās Coca-Cola Svētdienas Līgas sacensības

Ieva Keviešena, 09.07.2010. 15:26

Svētdien, 11.jūlijā Rīgā, stadionā „Arkādija" norisināsies jau otrās „Coca-Cola Svētdienas Līgas" futbola sacensības jauniešiem. Ņemot vērā sinoptiķu prognozes un augsto gaisa temperatūru, sacensību organizētāji ir pārcēluši futbola sacensību sākuma laiku - sacensību sākums 11.jūlijā plkst. 10.00, bet reģistrēšanās sacensībām notiks laikā no 9.00 –10.00.

11.jūlija sacensībās piedalīsies arī Mihails Zemļinskis - ilggadējais Latvijas Nacionālās futbola izlases spēlētājs un Latvijas U-21 futbola izlases galvenais treneris, kā arī kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis.

Pirmajās „Coca-Cola Svētdienas Līgas" sacensībās par medaļām un profesionālajām, īpaši FIFA Pasaules kausam Dienvidāfrikas Republikā radītajām adidas "JABULANI" bumbām kopumā sacentās 47 komandas, pulcējot vairāk kā 200 jaunos futbolistus. Par balvām sacentās ne tikai puiši, bet arī 1 meiteņu komanda. Sacensības atklāja Samanta Tīna – šova „O!Kartes Akadēmija" uzvarētāja un ilggadējais Latvijas Nacionālās futbola izlases spēlētājs Imants Bleidelis. Atklājot sacensības, visi dalībnieki par godu sacensību piecgadei kopīgi izveidoja „Coca-Cola Svētdienas Līgas" karogu.

Komandas savu dalību „Coca-Cola Svētdienas Līgai" var pieteikt, izmantojot sacensību mājas lapu www.coca-cola.lv/svetdienasliga, zvanot pa tālruni 67240571, vai arī stadionā „Arkādija" pirms sacensību sākuma laikā no 9.00– 10.00.

Sacensības notiek sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, kas izstrādājusi sacensību nolikumu.

Plašāka informācija par „Coca-Cola Svētdienas Līgu" ir pieejama mājas lapā www.coca-cola.lv/svetdienasliga

Esi aktīvs – nāc un piedalies!

Pieteikšanās:
Laura Tīte
Tālr.: 67240571
E-pasts: laura.tite@hillandknowlton.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV