Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zelta Zivtiņa "Fonofest" laikā kopā ar skeitbordistiem atklās jauno skeita bowla rampu

Vita Sirica, 09.07.2010. 16:02

Jau šajā nedēļas nogalē Zelta Zivtiņas jaunieši atklās brīvdabas festivālu sezonu, piedaloties gan "Fonofest" festivālā Cēsīs, gan festivālā "Saldus Saule". Fonofest laikā notiks Latvijas skeitbordistu sacensības, kurās savas prasmes uz jaunās, atjaunotās skeita bowla rampas demonstrēs spēcīgākie skeitbordisti.

Rampa jau šobrīd atrodas Cēsu rajona Uplandos, un katru gadu tā tiek izmantota tieši Fonofest vajadzībām. Šogad, pateicoties Zelta Zivtiņas atbalstam, skeita rampa ir restaurēta un pilnībā atjaunota. Savukārt apbalvošanas ceremonijā ne tikai tiks sveikti uzvarētāji, bet savu simpātijas balvu pasniegs arī Zelta Zivtiņas jaunieši.

Zelta Zivtiņas jaunieši piedalīsies Bērnu dienas koncertā festivālā "Saldus Saule"

Savukārt festivāla "Saldus Saule" Bērnu dienas koncerta laikā ikvienam mazajam festivāla apmeklētājam būs iespēja nofotogrāfēties, pūst balonus un izklaidēties kopā ar Zelta Zivtiņas jauniešiem. Bērnu dienu koncerts, kas tiek rīkots pirmo reizi festivāla 25 gadu pastāvēšanas laikā, notiks sestdien, 10. jūlijā, no plkst. 12:00 līdz 15:00. Koncertu iespējams apmeklēt bez maksas.

Līdzās Zelta Zivtiņas aktivitātēm festivāla "Saldus Saule" Bērnu dienas koncertā ar dziesmām un dejām uzstāsies arī vokālās studijas "Aprīļa pilieni" audzēkņi, Jānis Narkevics juniors, savukārt koncertu vadīs un apmeklētājus izklaidēs dziedošā Sudmaļu ģimene no Liepājas. Par jautrību un dažādiem pārsteigumiem rūpēsies arī Cēsu alus labsirdīgais ruksis Limpo, turklāt aktīvākie varēs izbaudīt Annels atrakcijas rotaļu laukumā. Visi koncerta apmeklētāji tiks cienāti ar Druvas saldējumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV