Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Mītava Open 2010 karstās cīņās noskaidro nākamos finālistus

Sigita Kaņepe, 12.07.2010. 10:34

Sestdien, 10. jūlijā Tukumā un svētdien, 11. jūlijā Bauskā tika noskaidrotas nākamās sešas komandas, kuras cīnīsies MĪTAVA OPEN 2010 finālā Rīgā, SKONTO futbola stadionā 8.augustā.
Mītava Open 2010 karstās cīņās noskaidro nākamos finālistus

Zemgales posmā Tukumā pirmo vietu izcīnija komanda „ LNO", otro vietu komanda „Nīca", kas piedalījās MĪTAVA OPEN 2010 jau trešajā šī gada posmā, savukārt trešo – komanda „Ozolnieki".

Māris Mihelsons: „Es saku vēl un vēlreiz, ka Kaspara idejas ir miljoniem vērtas, gan Prāta Vētras, gan Mītavas alus un Mītava Open sakarā. Tukumā par to atkal aizdomājos, jo tieši viņš bija iniciators Mītava Open turnīriem. Un, ja šādā karstumā sanāk glītās komandu formās tērpti vīri un noskaidro stiprāko, tad ideja ir liela un dzīva. Tukums to atkal pierādīja!"

Savukārt Austrumzemgales posmā Bauskā par uzvarētājiem kļuva komanda „Rainis", 2. vieta „FK 87" un 3. vieta „Bastions Apsardze/ JSFB"

Renārs Kaupers: „Es teiktu, ka MĪTAVA OPEN pirmizrāde Bauskā ir absolūti izdevusies. To apliecināja fakts, ka uz šo posmu bija pieteikušās līdz šim vislielākais skaits komandu. Turklāt, Bauskā ir viens no skaistākajiem stadioniem, un arī laiciņš bija kā uz ekvatora. Es pats brīžiem jutos, kā uz „pannas", varu tikai iedomāties, kā jutās spēlētāji laukumā. Šķiet, tikām galā bez saules dūrieniem un lielām traumām. Komanda „Rainis" malači - pastāvēs, kas pārvērtīsies!"

Informējam, ka Zemgales posmā Tukumā piedalījās 17 komandas, savukārt Austrumzemgales posmā Bauskā- 21.

Šobrīd vēl ir iespēja pieteikties atlikušajiem posmiem. Pieteikumi tiek gaidīti arī no komandām, kuras izkrita aizvadītajos posmos, bet vēlas turpināt cīņu par balvām. Jau ziņots, ka par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies 24 labākās finālturnīra komandas. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā iegūs pirmo vietu, saņems balvu- Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, īpaši – Tukuma un Bauskas novadu domēm par lielisku sadarbību posmu organizācijā.

Kā zināms, vakar, Pasaules kausa izcīņā furbolā uzvaru guva Spānijas valsts izlase, kas nozīmē, ka Jānis Jubalts ir uzvarējis derībās, prognozējot uzvarētājus, kuras noslēdza MĪTAVA OPEN 2010 preses konferencē ar Kasparu Rogu un Renāru Kauperu. Tā kā derību balva ir iespaidīga – zaudētāji apmaksā braucienu uz nākamo Pasaules kausa finālspēli pēc četriem gadiem Brazīlijā, Jānis savu sajūsmu neslēpa: „Godīgi sakot tikai vienreiz pirms tam esmu uzvarējis derībās, kad ieguvu videomagnetafonu, citas reizes parasti esmu zaudējis. Emocijas ir neaprakstāmas, mājās visi lecam gaisā. Tikko saņēmu arī telefonzvanus no saviem kolēģiem, Renāra un Kaspara, kuri mani apsveica!"

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2010 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 ģenerālsponsors GILLETTE, tehniskais sadarbības partneris- veikals SPORTA PUNKTS, tipogrāfija McĀbols un atbalstītāji – LTV7, STAR FM, žurnālam IR, DIENAS MEDIJI, PARSPORTU.LV, DELFI FUTBOLS un ORB.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV