Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Zelta OPEN Challenger" noslēdzies ar Sauša / Ozoliņa un Minusas / Ikaunieces uzvarām

LPVL Preses dienests, 12.07.2010. 22:11

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalā, Orizzonte beach pludmales stadionā noslēdzies "Zelta OPEN Challenger" 3. posms pludmales volejbolā vīriešu un sieviešu komandām. Tajā uzvaras izcīnija Romāns Saušs / Ralfs Ozoliņs un Inguna Minusa/ Inga Ikauniece.
"Zelta OPEN Challenger" noslēdzies ar Sauša / Ozoliņa un Minusas / Ikaunieces uzvarām

Turnīrā startēja 20 vīriešu komandas, kuras sestdien iesāka turnīru un svētdien atlika izspēlēt tikai ¼ finālus, ½ finālus un spēli par trešo vietu, kā arī, protams, Finālu. Pirmajā pusfinālā Romāns Saušs duetā ar Ralfu Ozoliņu divos setos pieveica (2:0) brāļus Gati un Jāni Baložus, kuriem šī ir pirmā sezona pludmales volejbolā. Otrajā pusfinālā Dubultu pludmales smiltīs devās mūsu kaimiņu lietuviešu duets Rokas Kondratas / Arturs Bekis un latviešu duets Aleksandrs Kudrjašovs / Artjoms Vaščenkovs. Arī šī spēle noslēdzās divos setos – 2:0, uzvaru svinēja Latvijas duets.

Finālā, cīnoties ne tikai ar pretiniekiem, bet ar karstumu un sakarsušajām Dubultu pludmales smiltīm, triumfēja Saušs / Ozoliņš – 2:0. Cīņā par trešo vietu pārāki bija lietuvieši, divos setos apspēlējot brāļus Baložus.

Dāmu konkurencē startēja 11 komandas, un līdz fināliem aizspēlējās 2009. gada Eiropas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone, kuras arī šoreiz spēlēja dažādās laukuma pusēs. Inguna kopā ar Ingu Ikaunieci, bet Inese ar Marinu Kārkliņu. Spītējot karstumam, meitenes cīnījās vareni, taču vairāk spēka bija atlicis Minisai un Ikauniecei, kuras uzvarēja ar rezultātu 2:0. Atcerēsimies, ka pirmajā "Zelta OPEN Challenger" posmā Ikauniece spēlēja kopā ar Jursoni, arī svinot uzvaru.

Spēlē par trešo vietu Kristīne Lece un Ilze Liepiņlauska divos setos tika galā ar Agnesi Feldmani un Artu Stelpi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV