Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klāt pirmais Pasaules kausa posms pludmales volejbolā

easyget.lv, 01.05.2007. 10:15 | komentāri (2)

Pirmajā Pasaules kausa posmā pludmales volejbolā, kas no 2. līdz 6.maijam risināsies Šanghajā. Abiem vīriešu pāriem turnīru nācās uzsākt ar kvalifikāciju, bet sieviešu pāris iekļuvis turnīra pamat sacensībās.
Klāt pirmais Pasaules kausa posms pludmales volejbolā
Divas pārliecinošas uzvaras pirmā Pasaules kausa pludmales volejbola posma kvalifikācijas turnīra ietvaros izcīnījuši latviešu pāri Mārtiņš Pļaviņš/Aleksandrs Samoilovs un brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi.

Pļaviņš/Samoilovs kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā pārliecinoši ar 2:0 (21:14, 21:10) pārspēja Ķīnas pāri Q. Xu/P. Gao, bet brāļi Šmēdiņi tik pat pārliecinoši ar 2:0 (21:13, 21:15) pārspēja horvātus – Trimcevski/Pericu.

Trešajā kvalifikācijas turnīra kārtā Pļaviņš/Samoilovs tiksies ar austriešiem Nauču/Mulleru, bet Toms un Jānis Šmēdiņi eksaminēs kvalifikācijas turnīrā ar pirmo numuru izliktos Georu/Gia.

Mūsu sieviešu pāris Ingūna Minusa un Inese Jursone kvalifikācijas turnīrā nenāksies piedalīties. Viņas pirmo Pasaules kausa posmu sāks ar pamatturnīru.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV