Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Trešais pludmales volejbola posms noslēdzas ar Ķinēna/Kopštāla uzvaru

Mārtiņš Kozlovskis, 16.07.2010. 09:07

Trešdien, 14. jūlijā, notiekošajā „Vega 1" pludmales volejbola līgas trešajā posmā par uzvarētājiem vīriešu konkurencē kļuva pašreizējie turnīra līderi Kaspars Ķinēns un Dainis Kopštāls, taču sieviešu konkurencē nepārspētas palika Elīna Bunka un Krista Kapūna.

Kopumā posmā piedalījās 22 volejbolisti - 8 jaunietes un 14 vīrieši. Salīdzinoši šis posms bija vismazāk apmeklētais, taču kā skaidro sacensību galvenais tiesnesis Dainis Zombergs, tad uz šo posmu nebija ieradies neviens volejbolists no Aizputes.

Pavisam nejauši šajā posmā vīriešiem pārī tika salozēti abi pašreizējie čempionāta līderi Kaspars Ķinēns un Dainis Kopštāls. Kā jau tas bija gaidāms, uzvara šim pārim nekur neizpalika, tādējādi kopvērtējumā abi volejbolisti vēl jo vairāk attālinājās no saviem konkurentiem. Savukārt, sievietēm labākās šajā posmā izrādījās Elīna Bunka un Krista Kapūna.

Līdz ar to, kopvērtējumā pēc trijiem posmiem 1. vietā vīriešu konkurencē atrodas uzreiz divi volejbolisti, jau pieminētie, Kaspars Ķinēns un Dainis Kopštāls, savukārt, sievietēm līderpozīcijā atrodas Inga Brēmene, kura šajā posmā izcīnīja 2. vietu.

Nākošais posms norisināsies jau pēc nedēļas, 21. jūlijā, kad tiks aizvadītas ceturtās šā gada sacensības. Sākums pulksten 18:00. Pieteikšanās sacensību norises vietā no pulksten 17:30. Dalības maksa: 2 Ls (licences cena uz visu sezonu).

3.posma rezultāti:

Vīrieši
1.Kaspars Ķinēns/Dainis Kopštāls
2.Andis Žvigždinaitis/Guntis Kopštāls
3.Pauls Juriks/Uldis Teteris.

Sievietes
1.Elīna Bunka/Krista Kapūna
2.Inga Brēmere/Māra Valdmane
3.Samanta Zabīte/Daina Ledāja

Kopvērtējums pēc 3. posmiem:

Vīrieši
1.- 2. Kaspars Ķinēns un Dainis Kopštāls – 5 punkti;
3. Ivars Apinis – 12 punkti

Sievietes
1.Inga Brēmere – 5 punkti;
2.Inga Jansone – 8 punkti;
3.Daina Ledāja – 9 punkti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV