Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

EEVZA U-18 pludmales volejbola čempionāts

Lilita Mitrofanova, 19.07.2010. 10:37

Pirmdien, 19.jūlijā, uz Austrumeiropas Zonālās asociācijas U-18 pludmales volejbola čempionātu, kas no 20.-21.jūlijam norisināsies Kaļiņingradas apgabalā Jantarnij, dosies četri Latvijas jauno volejbolistu dueti.

Zēnu konkurencē Latviju trenera Alda Jaundžeikara vadībā pārstāvēs Reinis Pekmanis (Rīgas Volejbola Skola/Talsu novada sporta skola)/Daniēls Nātriņš (RVS), Edvarts Buivids (Siguldas novada sporta skola) /Dāvis Ādamsons (Kuldīgas novada sporta skola), savukārt meiteņu konkurencē – Ieva Tetere (RVS) / Alise Lece (Murjāņu Sporta Ģimnāzija) un Rūta Treija (RVS) / Annija Āboliņa (RVS).

EEVZA U-18 čempionātā piedalās 2 Latvijas pludmales volejbola pāri, viens no Baltkrievijas un viens no Igaunijas, savukārt meiteņu konkurencē būs 2 pāri no Latvijas, 3 pāri no Krievijas un 1 no Azerbaidžānas.

Šāda veida sacensības tiek organizētas pirmo reizi un mūsu jaunie volejbolisti uz Kaļiņingradu dodas gatavojoties Eiropas U-18 un Pasaules U-19 čempionāta sacensībām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV