Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Notiks Hokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētki

Jānis Stepītis, 19.07.2010. 12:46

Sestdien, 31. jūlijā no plkst. 12:00 – 18:00 pie Arēnas Rīga notiks Rīgas Dinamo Kokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētki, ko organizē Rīgas DINAMO sadarbībā ar Aldari un Arēnu Rīga.

Šis pasākums būs domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar Rīgas DINAMO un jauniešu komandu HK RĪGA, darbosies tirdziņš un visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi, būs pieejamas arī dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar DINAMO saistītas balvas. Tiešraidēs šo pasākumu atspoguļos LTV7 un Radio SWH.

Atklāšanas svētkos pieaugušajiem pasākuma apmeklētājiem pirmo reizi būs iespējams nogaršot speciāli Rīgas DINAMO ražoto ALDARA UZVARĒTĀJU alu, kā arī piedalīties daudzās Aldara sarūpētās aktivitātēs un saņemt pārsteiguma balvas.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Pie Arēnas Rīga visiem atnākušajiem būs iespēja klātienē satikt Rīgas DINAMO spēlētājus, un trenerus, iepazīties ar komandas jaunpienācējiem, un beidzot tiks izpildīts arī viens iepriekšējās sezonas neizpildīts derību solījums. Uz lielās skatuves uzstāsies tādi Latvijā labi pazīstami mūziķi kā Aisha, Musiqq, Dzelzs Vilks, Kristīna Zaharova, Radio SWH ētera personība un dziedātājs Artis Dvarionas, Latvian Blues Band u.c. Visas dienas garumā būs pieejamas arī atrakcijas un dažādas izklaides visa vecuma apmeklētājiem.

Pasākuma ietvaros visas dienas garumā darbosies arī amatnieku un pārtikas produktu tirdziņš, kā arī visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi. Tirgotāji un ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji, kuri vēlas piedalīties RĪGAS DINAMO HOKEJA LĪDZJUTĒJU GALVASPILSĒTAS ATKLĀŠANAS SVĒTKOS pie Arēnas Rīga līdz š.g. 22. jūlijam vēl var pieteikties, aizpildot pieteikuma Anketu (spiest šeit) un kopā ar reģistrācijas apliecības kopiju nosūtot to uz Rīgas DINAMO pa faksu 67695556 vai e-pastu: arita.berzina@dinamoriga.eu . Papildus informāciju tirgotāji un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu pārstāvji var iegūt zvanot pa tālruni: 26 145 188.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV