Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

MĪTAVA OPEN 2010 Vidzemē: vēlme un iespējas ir, bet maz gūtu vārtu

Sigita Kaņepe, 20.07.2010. 09:30

Sestdien, 17. jūlijā, Valmierā, Vidzemes Olimpiskā Centra stadionā, notika kārtējais MĪTAVA OPEN 2010 atlases posms.
MĪTAVA OPEN 2010 Vidzemē: vēlme un iespējas ir, bet maz gūtu vārtu

16 komandu konkurencē ceļazīmi uz finālu SKONTO futbola stadionā nodrošināja komandas „Eglītes Mežs"- 1. vieta, „Cerber/Security"- 2.vieta un „FC PBT"- 3. vieta. Komanda „Cerber/Security" savu uzvaru guva piedaloties turnīrā otro reizi.

Valmieras posms visu posmu starpā izceļas ar ļoti maz gūtiem vārtiem.

Čempionāta galvenais tiesnesis Mareks Ķere atzīst: „Valmieras posms bija viens no korektākajiem posmiem, kas līdz šim aizvadīti. Spēlētāji bija ļoti korekti un ievēroja „fair-play" spēles principu.

Valmieras posmu varam nosaukt par visu laiku mazrezultatīvāko, ieskaitot šo un pagājušo gadu. Tikai otrās tūres pēdējā kārtā, tika iesisti vairāk par 2 vārtiem. Līdz tam visas spēles beidzās ar 1-0 vai 0-0.

Ar prieku atkal pabijām Valmierā, kur jau atkal laika apstākļi bija labvēlīgi spēlētājiem, lai gan kāda atveldzinoša lietus lāse nebūtu nākusi par sliktu."

Valmieras posmā spēļu komentētāja lomā iejutās Anatolijs Kreipāns, kuram ļoti bieži nācās salīdzināt spēļu momentus un gūtos vārtus ar tikko kā aizvadītā pasaules kausa futbolā epizodēm.

Šobrīd jau zināmas 15 komandas, kas SKONTO futbola stadionā cīnīsies par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas): no Kurzemes atlases posma komandas: „Ventspils eži", „Kuldīgas novada sporta skola" un „Valdim Poo", no Rietumkurzemes atlases posma komandas: "Tosmare", "SFK Varavīksne" un "FC Menga", no Zemgales atlases posma komandas: „LNO", „Nīca" un „Ozolnieki", no Austrumzemgales atlases posma komandas: „Rainis", „FK 87" un „Bastions Apsardze/ JSFB" un no Vidzemes atlases posma komandas: „Eglītes Mežs", „Cerber/Security" un „FC PBT".
Šīm komandām pievienosies 9 komandas, kas tiks noskaidrotas vēl 3 atlases posmos: 24. jūlijā Preiļos, 31. jūlijā Madonā un 7. augustā Rīgā.
Komandām, kas vēlas piedalīties turnīrā- iespējams pieteikties interneta vietā www.MītavaOpen.lv.

Organizatori saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, īpaši – Valmieras pilsētas domei par lielisku sadarbību posma organizācijā.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2010 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 ģenerālsponsors GILLETTE, tehniskais sadarbības partneris- veikals SPORTA PUNKTS, tipogrāfija McĀbols un atbalstītāji – LTV7, STAR FM, žurnālam IR, DIENAS MEDIJI, PARSPORTU.LV, DELFI FUTBOLS un ORB.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV