Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vanags un Marnics iekļūst „King of the beach"

LPVL Preses dienests, 20.07.2010. 14:27

Latvijas Pludmales volejbola līga, turpinot sadarbību ar Latvijas Olimpisko komiteju, jau otro gadu pēc kārtas organizē īpašu šova turnīru „King of the beach", kas 1.augustā plkst.12:00 norisināsies „Orizzonte beach" stadionā, Dubultos, Jūrmalā.

Sākotnēji tika noteikti seši Latvijas labākie spēlētāji – Toms Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Mārtiņš Pļaviņš, Ruslans Sorokins, Jānis Šmēdiņš un Artis Caics, kas šogad cīnīsies par „King of the beach" titulu, savukārt divas vakances organizatori atstāja brīvas, lai līdzjutēji īpašā balsojumā varētu noteikt divus spēlētājus, kurus 1.augustā vēlas redzēt to astoņu spēlētāju vidū, kas cīnīsies par Pludmales karaļa titulu.

No 15.-20.jūlijam notika līdzjutēju balsojums sportacentrs.com mājas lapā, kur ikvienam bija iespēja balsot par organizatoru izvēlētajiem kandidātiem – Ingaru Ivanovu, Kristiānu Marnicu, Tomu Vanagu, Artūru Kiseļevu, Jāni Vāveru un lietuvieti Vadimas Ņikiforovas. Līdzjutēju balsojumā pirmo un otro vietu ieņēma Toms Vanags un Kristiāns Marnics, kuri tad arī būs astoņu Latvijas labāko pludmales volejbolistu vidū un cīnīsies par 2010.gada Pludmales volejbola karaļa titulu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV