Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šajā nedēļas nogalē norisināsies "Zelta OPEN" trešais posms

LPVL Preses dienests, 22.07.2010. 17:06

No 23. līdz 25. jūlijam Jūrmalā, Dubultu pludmalē "Orizzonte beach" pludmales volejbola stadionā (Baznīcas ielas galā) risināsies Latvijas pludmales volejbola čempionāta "Zelta OPEN" trešais šīs vasaras posms vīriešu duetiem. Dalību turnīram pieteikuši 36 dueti, bet jau sestdien labākie 24 uzsāks sacensības posma pamatturnīrā.
Šajā nedēļas nogalē norisināsies "Zelta OPEN" trešais posms

Astoņpadsmit no 36 duetiem, kuri pieteikuši dalību pirmajam Latvijas čempionāta sezonas posmam iekļauti pamatturnīrā, bet pārējiem par iekļūšanu pamatsacensībās nāksies cīnīties kvalifikācijas turnīrā piektdien, jau no pulksten 9.45.

Sākotnēji turnīram dalību bija pieteikuši 40 pāri, taču dažādu iemeslu dēļ dalībnieku skaits samazinājies. Mūsu labākie cīnās Pasaules kausa posmā Marseļā (Samoilovs / Sorokins un Pļaviņš / J. Šmēdiņš), bet T. Šmēdiņš / Caics šonedēļ startēs Novisadas "Challenger" sērijas turnīrā. Tāpat dalību "Zelta OPEN" trešajā posmā atsaukuši Artūrs Kiseļevs / Toms Vanags un Ingars Ivanovs / Jānis Vāvers, šiem duetiem jāstartē turnīrā Kaļiņingradā. Ar pirmo numuru LČ 3. posmā izsēti Lauris Iecelnieks / Krstiāns Marnics, otrais ticis Arnim Tuntem / Edgaram Točam, bet trešais Aivim Āboliņam un Paulam Ņikitinam. Ar sesto numuru izsēts īsi pirms turnīra jaunizveidotais duets Klāvs Zaļkalns / Andris Krūmiņš – ļoti interesants pāris. Tāpat sacensībās startēs Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters, kuriem savainojums liedza cienīgāk nostartēt Eiropas U-20 čempionātā. Pamatturnīra dalībnieku skaitā ir arī brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

Turnīra organizatori piešķīruši arī divas "wild card". Viena tikusi Austrim Štālam un Viktoram Koržeņevičam, otra – Aldim Jaundžeikaram un Karelam Kaisam (Igaunija).

Piektdien risināsies kvalifikācijas sacensības, bet jau sestdien no pulksten 9.45 tiks izspēlētas pirmās pamatturnīra kārtas, izšķirošie notikumi risināsies svētdien, kad paredzēti divi ceturtdaļfināli, divi pusfināli, spēle par trešo vietu un fināls.

**Sacensību kalendārs:
23. jūlijs – Kvalifikācijas turnīrs (no pl. 12.00)
24. jūlijs – Pamatturnīrs (no pl. 9.45)
25. jūlijs - 11:00 1/4 fināls, 12:00 1/4 fināls, 13:00 1/2 fināls, 14:00 1/2 fināls, 15:00 Spēle par 3. vietu, 16:30 Spēle par 1. vietu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV