Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kaspars Ķinēns nostiprinās pludmales volejbola līgas augšgalā

Mārtiņš Kozlovskis, 22.07.2010. 17:11

Trešdien, 21. jūlijā, Liepājas pludmalē pie centrālās glābšanas stacijas norisinājās ceturtais šā gada „Vega 1" pludmales volejbola līgas posms un jau trešo reizi sezonā pie uzvaras tika iepriekšējā gada čempions Kaspars Ķinēns.
Kaspars Ķinēns nostiprinās pludmales volejbola līgas augšgalā

Šajā posmā kopumā startēja 30 volejbolisti – 12 meitenes un 18 vīrieši. Sieviešu konkurencē pirmo reizi piedaloties pie uzvaras tika Rūta Ruperte un Ieva Vīksna, savukārt, 2. un 3. vietā ierindojās, attiecīgi, Inga Jansone/Zane Malaševska un Elīna Bunka/Sandra Ragozina.

Vīriešu konkurencē joprojām ar izlozi veicās Kasparam Ķinēnam, kas šogad jau treso reizi izcīna 1.vietu un otro reizi pārī ar Mārtiņu Grundmani. 2. vietu izcīnīja Pauls Juriks un Aleksandrs Kudrašovs, savukārt, trešie palika Gints Sedols un Miķelis Jankovskis.

Līdz ar to, kopvērtējumā pēc četriem posmiem 1. vietā atrodas Kaspars Ķinens (6 punkti), 2. vietā Dainis Kopštāls (10 punkti) un 3. vietā Ivars Apinis (16 punkti).

Savukārt sievietēm 1. vietā Inga Brēmere, 2. vietā Inga Jansone un 3. vietā Samanta Zabīte.

Vēl augustā notiks divi posmi. Pirmais no tiem jau 4. augustā, bet pēdējais noslēdzošais posms 18. augustā. Kopvērtējuma uzvarētāja noskaidrošanai tiks ņemti vērā piecu lābāko posmu rezultāti.

2010. gada „Vega 1" pludmales volejbola līgas kalendārs:

5.posms – 4. augusts
6.posms – 18. augusts
„Vega 1" pludmales volejbola līgas 4.posma rezultāti:
Sieviešu konkurence

1.vieta Rūta Ruperte/Ieva Vīksna
2.vieta Inga Jansone/Zane Malaševska
3.Elīna Bunka/Sandra Ragozina

Vīriešu konkurence

1.vieta Mārtiņš Grundmanis/Kaspars Ķinēns
2.vieta Pauls Juriks/Aleksandrs Kudrašovs
3.vieta Gints Sedols/Miķelis Jankovskis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV