Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas dueti devušies uz Kontinentālo kausu

Lilita Mitrofanova, 23.07.2010. 14:06

Šodien četri Latvijas dueti devušies uz Kaļiņingradas apgabalu Jantarnij, kur no 24.-25.jūlijam norisināsies Kontinentālais Kauss, kas ir viens no Olimpisko spēļu kvalifikācijas posmiem.

Par papildus vietu Latvijai Olimpiskajās spēlēs Londonā 2012.gadā pludmales volejbolā cīnīsies Inguna Minusa/Inese Jursone un Anete Krastiņa/Jana Jaudzema, savukārt vīriešu konkurencē Artūrs Kiseļevs/Toms Vanags un Ingars Ivanovs/Jānis Vāvers.

Kontinentālais pludmales volejbola kauss notiks trīs gadu garumā un tā ir papildus iespēja, kā valstu federācijas var pretendēt uz pludmales volejbola duetu dalību Olimpiskajās spēlēs.

Kontinentālais Kauss tiek organizēts katrā kontinentā atsevišķi. Lai iekļūtu Kontinentālā kausa finālā ir jāpārvar 2 kārtas. 1.kārta norisinās subzonā (2010.gads), 2.kārta zonā (2011.gads) un fināls norisināsies 2012.gada 18.-24.jūnijā.

Kontinentālajā kausā katra valsts piedalās ar divām komandām, gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. 1.kārtā ir 8 grupas pa četrām valstīm katrā. Latvijas ir grupā F, kur mūsu pretinieki ir Krievijas, Bulgārijas un Lietuvas volejbolisti. Uz nākamo kārtu kvalificējas trīs labākās valstis no katras grupas.

Grupu sadalījumu var redzēt http://www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/beach_volleyball/20221/22593/index_EN.html

Papildus informācija
http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/Competitions/WorldCup/?Tourn=BVBWCUP

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV