Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

MĪTAVA OPEN 2010 Preiļu atraktīvie līdzjutēji palīdz komandai iekļūt finālā

Sigita Kaņepe, 26.07.2010. 09:19

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010 Latgales posmā, kas notika sestdien, 24. jūlijā, Preiļos, tika noskaidrotas vēl trīs komandas finālam 8. augustā SKONTO futbola stadionā.
MĪTAVA OPEN 2010 Preiļu atraktīvie līdzjutēji palīdz komandai iekļūt finālā

Pirmo vietu un zelta medaļas Preiļos ieguva komanda "Entuziastu kustība Trimmeris", otro vietu un sudraba medaļas izcīnīja komanda „Vels", kas pagājušajā gadā MĪTAVA OPEN finālā saņēma godalgoto 2. vietu un naudas balvu 1000 LVL.

Bronzas medaļas un posma 3. vieta tika mājinieku komandai "Preiļi", kas ceturtdaļfināla spēlē par iekļūšanu pusfinālā sīvā konkurencē uzvarēja novadniekus- komandu „Līvāni".

Preiļu posmā šī bija vissaspringtākā spēle, jo tās pamatlaiks noslēdzas ar rezultātu 0:0 un tika veikti pēcspēles soda sitieni, lai noskaidrotu uzvarētājus.
Šoreiz veiksme vairāk bija mājinieku pusē un 11 soda sitienu sērijā komanda „Preiļi" ar atraktīvajiem līdzjutējiem svinēja uzvaru.

Preiļu novada domes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs atzina, ka ar prieku uzņems MĪTAVA OPEN arī nākamajā gadā.

Čempionāta organizatori saka īpašu paldies Preiļu novada domei par atsaucību un viesmīlīgo čempionāta Latgales posma uzņemšanu Preiļos.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2010 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 ģenerālsponsors GILLETTE, tehniskais sadarbības partneris- veikals SPORTA PUNKTS, tipogrāfija McĀbols un atbalstītāji – LTV7, STAR FM, žurnāls IR, DIENAS MEDIJI, PARSPORTU.LV, DELFI FUTBOLS un ORB.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV