Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks atklātais turnīrs pludmales volejbolā amatieriem "Dzintari Open 2010"

Reklāmas aģentūra "Leone", 27.07.2010. 09:13

6. ikgadējais atklātais turnīrs pludmales volejbolā amatieriem "Dzintari Open 2010" notiks divās divīzijās: 31.jūlijā–1.augustā notiks sacensības starp iesācējiem un vidēja līmeņa spēlētājiem (B divīzija), savukārt 14.–15.augustā par uzvaru cīnīsies pieredzējušie spēlētāji (A divīzija).
Notiks atklātais turnīrs pludmales volejbolā amatieriem "Dzintari Open 2010"

Turnīra vieta un laiks ir ierasti – Jūrmala, pludmale netālu no Dzintaru koncertzāles, pirmā divīzija spēlēs vienlaikus ar Starptautisko populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursu "Jaunais vilnis".

Atzīmēsim, ka pagājušajā gadā "Dzintari Open" pulcēja rekordlielu spēlētāju skaitu – 172. Pateicoties iegūtajai popularitātei spēlētāju-amatieru vidū, šogad organizatori nolēma turnīru rīkot divās divīzijās. Aktīvākie spēlētāji no B divīzijas, lai iegūtu pieredzi un spodrinātu savas spēles prasmes, jau pieteikušies arī spēcīgākajā A divīzijā.

"Interese par pasākumu ar katru gadu pieaug. Kad mēs vēl tikai sākām tālajā 2005.gadā, turnīrā piedalījās tikai 10 komandas, kuras visas spēlēja vienā klasē. 2006.gadā piedalījās jau 22 komandas, 2007.gadā – 33 komandas, 2008.gadā mēs ieviesām mix (jaukto) nomināciju un turnīrā piedalījās jau 52 komandas. Un visbeidzot, pagājušajā gadā spēlēt ieradās rekordliels komandu skaits – 86", - stāsta "Dzintari Open" organizators Aleksandrs Sautins. "Lai turnīra grafikā varētu izvietot visus spēlētgribētājus, apspriežoties ar volejbolistiem, mēs nolēmām iedalīt "Dzintari Open" divās divīzijās. B divīzija – iesācēji un vidēja līmeņa spēlētāji – par balvām cīnīsies tuvākajā nedēļas nogalē, savukārt augstāka līmeņa spēlētāji A divīzijā sacentīsies pēc 2 nedēļām. Šogad arī esam aicinājuši piedalīties spēlētājus-amatierus no Krievijas, Igaunijas, Lietuvas, Vācijas, Polijas, kuri varētu sastādīt veselīgu konkurenci Latvijas spēlētājiem."

Papildus ierastajām nominācijām – vīriešu, sieviešu un mix – šogad turnīrā tiek iekļauta arī senioru klase spēlētājiem, vecākiem par 40 gadiem.

Pieteikumi dalībai tiek pieņemti elektroniskā veidā līdz 29.jūlijam. Sīkāku informāciju par "Dzintari Open 2010" un pieteikuma formu var atrast Latvijas Pludmales volejbola līgas oficiālajā mājaslapā www.beachvolley.lv, sadaļā "Amatieru turnīri".

"Dzintari Open 2010" organizē reklāmas aģentūra "Leone" sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi. Turnīru atbalsta Celtniecības Plēvju Centrs, pludmales apģērbu un aksesuāru veikalu tīkls "Tropicana", pulksteņu ražotājs "Swatch", zīmoli "Two Oceans", "Sir Edward's", "Medoff", "Мърная", minerālūdens "Fonte Tavina", viesnīca "Elefant", interneta veikals ff.lv, dzintara izstrādājumu ražotājs "Adamants", privātais bērnudārzs "Aivija", sporta uztura izplatītājs "Veselības Pasaule", iepakojuma ražotājs "BaltWarrant", bioloģiski tīru smiltsērkšķu produktu ražotājs "Bio2You" un citi.

"Dzintari Open" ir ne tikai sporta notikums, bet arī svētki visai ģimenei. Organizatori ir sagatavojuši konkursus bērniem un dažādas izklaides iespējas pieaugušajiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV