Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijā jau piekto reizi notiks IIHF Eiropas čempionvienību kausa izcīņa sievietēm

Vita Ļebedeva, 28.07.2010. 13:07

No 29. līdz 31. oktobrim Latvijas Krājbankas ledus hallē, Jelgavā notiks IIHF C grupas Eiropas valstu čempionvienību kausa izcīņa sievietēm. 2010.-2011. gada sezonas Eiropas kausa pirmo kārtu Latvijā organizē sieviešu hokeja klubs „Laima".
Latvijā jau piekto reizi notiks IIHF Eiropas čempionvienību kausa izcīņa sievietēm

IIHF jau piekto reizi ir uzticējusi Latvijas klubam organizēt augsta līmeņa turnīru, uzsverot, ka SHK „Laima" pasākumus vienmēr sarīko augsti profesionālā sportiskajā un organizatoriskajā līmenī. Pērn Eiropas kausa viens no posmiem notika Ventspilī, bet pirms tam Tukumā.

Šogad IIHF C grupas Eiropas kausā piedalās Dānijas čempiones „Herlev Hornets", Norvēģijas čempiones „Valerenga IH", Polijas čempionvienība „THM Bisset Polonia Bytom", kā arī Latvijas sieviešu hokeja spēcīgākā komanda SHK „Laima", kura vienlaikus ir Latvijas sieviešu hokeja izlases bāzes komanda. Tas būs Latvijas dāmu septītais starts Eiropas čempionvienību kausā.

Latvijas sieviešu hokeja klubs „Laima" tās prezidenta Haralda-Modra Ozoliņbeika un galvenā trenera Ģirta Ūdra vadībā jau mēnesi aktīvi gatavojas sacensībām. „Laima" izvirzīja sev mērķi uzvarēt visas grupas pretinieces un nokļūt nākamajā kārtā, kur būs jāspēlē ar Somijas, Vācijas čempionēm un B grupas uzvarētājas komandu.

Eiropas kausa nākamā kārtā notiks no 3. līdz 5. decembrim, bet fināls ir paredzēts 2011. gada 25.-27. februārī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV