Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aizritējis MĪTAVA OPEN 2010 priekšpēdējais posms Madonā

Sigita Kaņepe, 02.08.2010. 09:03

Sestdien, 31. jūlijā, Madonas pilsētas stadionā, Ziemeļaustrumlatvijas posms pulcēja futbolistus ne tikai no reģiona, bet no visas Latvijas. Dažas komandas mēroja vairāk kā 300 km garu ceļu, lai izmantotu pirmspēdējo iespēju kvalificēties MĪTAVA OPEN 2010 finālam.
Aizritējis MĪTAVA OPEN 2010 priekšpēdējais posms Madonā

Klātesot skatītājiem, grupas PRĀTA VĒTRA un Madonas novada domes pārstāvjiem, tika aizvadīts līdz šim MĪTAVA OPEN 2010 komandu ziņā daudzskaitlīgākais posms. Uz Madonas posmu pavisam pieteicās 31 komanda, tādēļ konkurence futbola laukumos bija īpaši liela.

Lai veicinātu sportisko azartu, MĪTAVA OPEN talismanam Mītavas Alnim talkā nāca arī Madonas pilsētas talismans Gailis, atnesot veiksmi komandām „Īves" (1.vieta), „Poila" (2.vieta) un „Pieneņpuikas (3. vieta). Šīs komandas izcīnīja balvas un ceļazīmi uz MĪTAVA OPEN 2010 finālu.

Madonas posma komentētāja lomā kārtējo reizi iejutās Lauris Lizbovskis asistējot Jānim Jubaltam un Kasparam Rogam.

Kaspars Roga atzīst: „Pirmkārt, apsveicam visus ar to, ka Madonas posms bija līdz šim vispilnākais posms MĪTAVA OPEN 2010.
Šo tradīciju, ka komandas visaktīvāk piesakās tieši uz pēdējiem posmiem, gribētos mainīt. Šobrīd uz Rīgas posmu ir atlikušas tikai pāris brīvas vietas un tas nozīmē, ka daudzām komandām nāksies atrasties „gaidīšanas sarakstā" vai arī savu dalību atlikt uz nākamo MĪTAVA OPEN sezonu.
Liels prieks, ka spēles korektums čempionātā, tai skaitā Madonas posmā, šogad ir audzis, bet traumu skaits- samazinājies. Tāpat, Madonas posmā bija prieks vērot ne tikai sportisko atmosfēru, bet arī skatītāju aktivitātes– „vecmeitu ballītes" izdarībās tika iesaistīti gan futbolisti, gan mēs ar Jāni.
Novēlu visiem veiksmi Rīgas posmā!"

Šobrīd jau ir zināma 21 komanda, kas piedalīsies atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010 finālā SKONTO futbola stadionā. Vēl 3 komandas tiks noskaidrotas jau šo sestdien Rīgas atlases posmā "Energoautomātikas" stadionā (Ganību dambis 24).

Čempionāta organizatori saka lielu paldies Madonas novada Domei un Madonas stadiona personālam par atsaucību un viesmīlīgo čempionāta posma uzņemšanu Madonā.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2010 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 ģenerālsponsors GILLETTE, tehniskais
sadarbības partneris- veikals SPORTA PUNKTS, tipogrāfija McĀbols un
atbalstītāji – LTV7, STAR FM, žurnāls IR, DIENAS MEDIJI, PARSPORTU.LV,
DELFI FUTBOLS un ORB.LV.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV