Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atrasts labākais hokeja sauklis

Laura Krastiņa, 02.08.2010. 12:36

Kļuvis zināms A/s Aldaris sadarbībā ar hokeja klubu Dinamo Rīga un Dinamo Rīga fanu klubu izsludinātā konkursa par labāko saukli Aldaris speciāli brūvētajam Uzvarētāju alum uzvarētājs.

Uzvarētāja laurus plūca Andra Viļuma radītais sauklis "Dinamo vienmēr uzvaru gūs, Uzvarētāju alus vienos mūs!". Labākais sauklis tika izvēlēts vairāk kā 200 citu saukļu konkurencē. Saukļa uzvarētāju paziņoja 31. jūlijā Rīgas Dinamo un Aldara organizētajā hokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas pasākumā pie Arēnas Rīga.

A/s Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): "Šī ir pirmā reize, kad devām iespēju hokeja faniem radoši izpausties un radīt sev patīkamāko saukli Aldara Uzvarētāju alum, un esam tiešām priecīgi par rezultātu - Andris Viļums ir godam nopelnījis konkursa galveno balvu - abonementu uz visām Rīgas Dinamo nākamās sezonas mājas spēlēm! Apsveicam!"

A/s Dinamo Rīga ģenerāldirektors Zigmārs Priede:"Līdzjutēju saukļi spēļu laikā padara līdzjušanu krāsaināku un daudzveidīgāku. Šajā saukļu konkursā dalībniekiem ļoti sekmīgi izdevās apvienot Rīgas Dinamo, jauno Uzvarētāju alu un līdzjušanu hokejam. Mēs bijām patiesi iepriecināti par iesūtītajiem variantiem un beigās izvēlējāmies visatbilstošāko gan Dinamo, gan Aldarim. Apsveicam uzvarētāju, un, cerams, sezonas gaitā mūsu līdzjutējiem radīs vēl daudz un dažādi saukļi."

Jau vēstīts, ka Aldaris uzsācis Aldaris Uzvarētāju alus un Dinamo kvasa ražošanu. 1 santīms no katras pārdotās jauno dzērienu vienības tiks hokeja komandas Rīgas Dinamo atbalstam.

A/s Aldaris ir hokeja kluba Dinamo Rīga galvenais atbalstītājs kopš 2009. gada. Pašreizējā vienošanās paredz, ka Aldaris un Dinamo Rīga sadarbosies vēl vismaz 3 gadus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV