Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dinamo ir lieliska iespēja veiksmīgi uzsākt oficiālās pārbaudes spēles

Oskars Fīrmanis, 02.08.2010. 15:21

Gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, šodien Volvo sporta centra ledus hallē Rīgas Dinamo aizvadīs savu pirmo oficiālo pārbaudes spēli, sacenšoties ar Ņižņekamskas vienību Neftehimik. Lai arī Dinamo nebūs savā vislabākajā sastāvā, jo tai vēl nav pievienojies potenciālais uzbrukuma līderis Broks Troters un joprojām aktīvi tiek meklēts komandas pirmais vārtsargs, Optibet eksperti par šīs spēles favorīti uzskata tieši Dinamo komandu.

Iespēja, ka šajā pārbaudes spēlē uzvarēs Rīgas Dinamo, ir 45 %, bet Neftehimik – 35 %. Savukārt varbūtība, ka pamatlaikā tiks fiksēts neizšķirts rezultāts, ir 20 %.

Rīgas Dinamo šī būs pirmā oficiālā pārbaudes spēle, bet Neftehimik vienu spēli jau ir aizvadījusi, piekāpjoties Georgija Pujaca pārstāvētajai Novosibirskas Sibirj ar rezultātu 2 : 3.

Pavisam Rīgas Dinamo plāno aizvadīt deviņas oficiālās pārbaudes spēles, lai varētu pienācīgi sagatavoties jaunajai KHL sezonai, kurā šogad par Gagarina kausu cīnīsies 23 komandas – par vienu mazāk nekā pagājušogad.

Rīgas Dinamo mērķis šajā sezonā ir piedalīties Gagarina kausa izcīņas spēlēs un sasniegt iespējami labāku rezultātu. Tas ir reāli paveicams uzdevums, īpaši atceroties pagājušajā sezonā notikušo, kad pirmajā spēles kārtā diezgan negaidīti tika pieveikta konferences spēcīgākā komanda – Sanktpēterburgas SKA.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV