Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Mītava Open 2010" Rīgas posms kļūst starptautisks

Sigita Kaņepe, 04.08.2010. 09:13

Sestdien, 7. august,ā Rīgas Energoautomātikas stadionā notiks "Mītava Open" Rīgas posms, kas būs pēdējais atlases posms pirms lielā fināla Skonto futbola stadionā. Posmā piedalīsies arī čempionāta ģenerālsponsora Gillette komandas. Gillette sacensībai sagatavojis trīs komandas - pa vienai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Līdz ar to "Mītava Open" ir kļuvis par starptautisku turnīru.
„Mītava Open 2010" Rīgas posms kļūst starptautisks

"Mūsu iniciatīva sadarbojoties ar "Mītava Open" uzrunā ikvienu, kam Baltijā interesē populārākais sporta veids pasaulē - futbols. "Mītava Open" sniedz unikālu iespēju ikvienam spēlēt finālā Skonto stadionā, kur norit visas svarīgākās Latvijas futbola spēles, parādīt to, ka "katrs zin kā labāk vajag" un godīgā sportiskā cīņā cīnīties par čempionāta balvu. Mūsuprāt, Gillette komandas - pa vienai no katras Baltijas valsts – šo sacensību padarīs interesantāku un uzvarētājam gandarījumu - vēl lielāku. Novēlu sportisku veiksmi ikvienam, bet mēs, protams, turēsim īkšķus par Gillette komandām," saka Agnese Zelča, Procter & Gamble sabiedrisko attiecību speciāliste Baltijas valstīs.

Gillette Futbola treniņnometnē, kura jūlija beigās notika Latvijā, tikās Gillette Fusion tirdzniecības akcijas loterijas uzvarētāji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Nometnes laikā pieredzējuši futbola treneri Audrys Movsesjans no Lietuvas, Viktors Levtsenko no Igaunijas un Edgars Pukinskis no Latvijas, iepazīstināja nometnes dalībniekus ar Futbola Ābeci. Gillette nometnes dalībnieki pāris dienu laikā kļuva par azartiskiem futbola spēlētājiem un treniņos ieguva nepieciešamās iemaņas, lai kļūtu par pilntiesīgiem pirmā "Mītava Open" starptautiskā posma dalībniekiem. Komandu spēku samērs ir diezgan līdzīgs, bet nometnes noslēguma sacensībā, iespējams, pateicoties Jāņa Jubalta dalībai, Latvijas komanda guva uzvaru.

"Jau pagājušajā gadā, kad uzsākām "Mītava Open" projektu, domājām, ka tam ir attīstības potenciāls ne tikai Latvijā. Lai arī Rīgas posmā piedalīsies tikai pa vienai komandai no Lietuvas un Igaunijas, tomēr nu mēs "Mītava Open" varam saukt par starptautisku čempionātu. Tā ir iespēja attīstīt čempionātu jaunā līmenī nākamajā gadā un, nenoliedzami, par to jāsaka paldies mūsu ģenerālsponsoram Gillette," atzīst par Mītavas Karali
dēvētais Kaspars Roga.

Jau ziņots, ka grupa Prāta Vētra ar Gillette atbalstu no šī gada 3. jūlija līdz 8. augustam organizē otro atklāto amatieru čempionātu mini futbolā „Mītava Open 2010", kura mērķis ir veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu. Čempionātā par balvu fondu – 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas) var cīnīties jebkura, atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV