Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Notiks COCO Nut Pludmales volejbola turnīrs

Madara Rube, 04.08.2010. 09:45

Vasara jau lēnām tuvojas beigām, bet saulīte vēl arvien silda pludmales smiltis un iekarsušos ķermeņus. Tādēļ Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde (BAT SP) rīko augstskolu COCO Nut Pludmales volejbola turnīru. Ne velti pludmales volejbolu dēvē par pasaulē seksīgāko spēli.
Notiks COCO Nut Pludmales volejbola turnīrs

Jau laicīgi savā plānotājā atzīmē, ka šis saules un smiltīm bagātais pasākums notiks 12. augustā pie pludmales kafejnīcas COCO Nut (Majoru pludmalē). Aicināts ikviens komandu līdzjutējs, spēlētājs vai vienkārši saules baudītājs. Līdzjutējus aicinām jau laicīgi gatavoties aktīvai līdzi jušanai, jo tiks izsludināts Aktīvāko līdzjutēju konkurss, uzvarētājus sagaida lieliskas balvas! Pludmales cienītājus sagaida arī aizraujoši un karsti konkursi, dejas un pludmales ballīte visas dienas garumā.

Turnīram aicinām pieteikties studentu komandas no visām Latvijas augstskolām. Komanda sastāv no 3 cilvēkiem, katrā komandā jābut vismaz vienai meitenei.

Tā kā saule šovasar Latviju īpaši lutina, un nevēlamies, lai kāds par daudz sakarsētu galvu aktīvākajā karstuma stundā, volejbola turnīra sākums paredzēts jau plkst. 9:00, kad visas komandas tiek aicinātas reģistrēties un iesildīties pirms lielajām spēlēm. Turnīra sākumu ar pirmo servi aizsāksim plkst. 10:00.

Pēc pasākuma apmeklētājus sagaida afterparty tur pat pludmales kafejnīcā COCO Nut, kur notiks arī labāko komandu un aktīvāko līdzjutēju apbalvošana.

Lai pieteiktu savu komandu dalībai Volejbola turnīrā, aizpildi anketu līdz 11.augusta plkst. 23:59.

Pieteikumu anketu un turnīra nolikumu meklē www.batsp.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV