Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jau šo svētdien notiks Mītava Open 2010 lielais fināls

Sigita Kņepe, 05.08.2010. 09:07

Šo svētdien, 8. augustā, Rīgā, SKONTO futbola stadionā no plkst. 9:45 norisināsies Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010 fināls, kurā par balvu fondu 3000 LVL (summa pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies 24 amatieru komandas, kuras ierindojās 1.- 3. vietām 8 atlases posmos visā Latvijā. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 8. augustā iegūs pirmo vietu, saņems balvu- Ls 1500, otrās vietas ieguvēji- Ls 1000, savukārt trešā vieta- Ls 500.
Jau šo svētdien notiks Mītava Open 2010 lielais fināls

Fināla sacensībās piedalīsies sekojošas komandas: no MĪTAVA OPEN Kurzemes posma- komandas "Ventspils eži", "Kuldīgas novada sporta skola" un „Valdim Poo", no MĪTAVA OPEN Rietumkurzemes posma- komandas „Tosmare", „SFK Varavīksne" un „FC Menga" no MĪTAVA OPEN Zemgales posma- komandas „LNO", „Nīca" un „Ozolnieki", no MĪTAVA OPEN Austrumzemgales posma- komandas „Rainis", „FK 87" un „Bastions Apsardze/ JSFB" , no MĪTAVA OPEN Vidzemes posma- komandas „Eglītes Mežs", „Cerber/ Security" un „FC PBT", no MĪTAVA OPEN Latgales posma komandas „Entuziastu kustība„TRIMMERIS", „Vels" un „Preiļi", no MĪTAVA OPEN Ziemeļaustrumlatvijas posma- komandas „Īves", „Poila" un „Pieneņpuikas".
MĪTAVA OPEN Rīgas posma komandas tiks noskaidrotas dienu pirms fināla, 7. augustā „Energoautomātikas" stadionā (Ganību dambis 24).

Spēles sāksies plkst. 10:00, apbalvošanas ceremonija plānota plkst. 18:00. Ieeja pasākumā - bez maksas. Pasākuma laikā plkst. 16:50 notiks īpaša futbola spēle, kurā spēlēs grupas Prāta Vētra puiši pret Latvijas sporta žurnālistu ziedu. Žurnālistu komandā dalību ir apstiprinājuši tādi sava aroda meistari kā Askolds Uldriķis, Sandijs Semjonovs, Artūrs Vaiders, Armands Tripāns u. c.

Visas dienas garumā sportiskās cīņas kopā ar grupas Prāta Vētra puišiem komentēs Lauris Lizbovskis, uzstāsies deju studijas „Aggressive" karsējmeitenes un Raita Ašmaņa Jelgavas Bigband.
Apmeklētāji, kuri pie komandu reģistrācijas telts uzrādīs ielūgumu, saņems aproci, kuru uzrādot būs iespēja iegādāties „Mītavas alu" par draudzīgu cenu. Kā arī katra posma līdzjutējiem vai skatītājiem būs iedalītas vietas sektoros, kuros notiks dažādi konkursi. Balvās suvenīri no ģenerālsponsora Gillette.

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 organizatori saka paldies ģenerālsponsoram GILLETTE, tehniskajam sadarbības partnerim- veikalam SPORTA PUNKTS un atbalstītājiem – LTV7, STAR FM, žurnālam IR, DIENAS MEDIJI, PARSPORTU.LV un DELFI FUTBOLS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV