Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kanādiešu treneris apmācīs Latvijas bērnu un jauniešu hokeja trenerus

Vita Ļebedeva, 06.08.2010. 09:25

Kanādiešu treneris Klements Džodoins (Clement Jodoin) no 10. līdz 12. augustam vadīs hokeja treneru kvalifikācijas celšanas kursus, kas domāti tieši bērnu un jaunatnes hokeja treneriem.

Latvijas Hokeja federācija piedāvā visiem treneriem unikālo iespēju iegūt jaunas zināšanas un ieklausīties Džodoina pieredzē, kurš vairāk kārt ir atzīts par vienu no labākajiem jauniešu hokeja treneriem Kanādā. Klements Džodoins ir bijis arī Kanādas junioru izlases treneris 2008. gada junioru pasaules čempionātā.

Trīs dienu kursi notiks Latvijas Sporta Akadēmijas telpās. Katru dienu ir paredzētas gan lekcijas, gan praktiskais darbs uz ledus. Programmā ir ietvertas vairākas būtiskas jaunatnes hokeja tēmas un aktualitātes.

Hokeja filozofija; Jauniešu hokejs Kanādā; Jauniešu reālās iespējas nokļūt līdz NHL; Vārtsargu skola; Modernais hokejs – uzbrukums un aizsardzība; Izcils treneris – šīs un daudzas citas tēmas tiks apspriestas kursu ietvaros.

Mācības notiks bezmaksas, katru dienu no plkst. 9:00 līdz 16:45 LSPA telpās. Tāpēc jo īpaši nevar laist šo iespēju garām!

Aicinām visus hokeja trenerus, it īpaši bērnu un jaunatnes hokeja trenerus uz kvalitatīvām nodarbībām kanādiešu trenera Klementa Džodoina vadībā!

LHF lūdz pieteikt savu dalību pa tālr. 67565614. Uz tikšanos jau otrdien!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV