Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Zelta OPEN 4. posmā uzvar Šmēdiņš un Caics

LPVL Preses dienests, 09.08.2010. 09:11

Svētdien, 8. augustā, Orizzonte beach pludmales volejbola stadionā noslēdzās Zelta OPEN 4. posms, kurā pirmo vietu izcīnija Toms Šmēdiņs un Artis Caics fināla spēlē apspēlējot Raimondu Vilmani un Kasparu Salmiņu. Ceturtais posms bija pilns pārsteigumu, spēlētāji bija izveidojuši interesantus pārus un labāko sešiniekā iekļuva komandas, kuras sevi vēl līdz šim tik labi nebija parādījušas.
Zelta OPEN 4. posmā uzvar Šmēdiņš un Caics

Pirmajā pusfināla spēlē Šmēdiņš/ Caics ar rezultātu 2-0 ( 15;18) uzvarēja Rudzīti/ Saušu. Savukārt otrajā pusfināla spēlē Vilmanis/Salmiņš ar rezultātu 2-1 (-25;16;12) pieveica Dauburu/ Puķīti.
Spēlē par trešo vietu Rudzītis/ Saušs ar rezultātu 2-1 (18;-11;14) apspēlēja Dauburu/ Puķīti. Bet Fināla spēlē Toms Šmēdiņš un Artis Caics ar 2-0(15;12) izcīnija uzvaru pār Raimondu Vilmani un Kasparu Salmiņu.

Turnīram kopumā bija pieteikušās 34 komandas, no kurām 16 uzsāka sacensības kvalifikācijas turnīrā, par sešām brīvajām vietām pamatturnīrā. Pirmo reizi Latvijas čempionātā Jānis Rudzītis spēlēja pārī ar Romānu Saušu, Klāvs Zaļkalns ar Tomu Vanagu, Kristiāns Marnics ar Jāni Pēdu un Andris Treijs ar Jāni Vāveru, atkal apvienojies pāris Ingars Ivanovs un Artūrs Kiseļevs. Labus rezūltātus parādīja Latvijas pludmales volejbola U-20 izlases dalībnieki Haralds Regža un Armands Āboliņš jau otro reizi iekļūstot labāko sešiniekā, negaidīti labus rezultātus parādījuši Uģis Puķītis un Mārtiņš Dauburs izcīnot 4. Vietu.

Šosezon vēl atlikušas pēdējās Latvijas čempionāta sacensības – Fināla posms, kurā noskaidrosies 2010. gada labākie vīriešu un sieviešu pāri. Latvijas čempionāta Fināls norisināsies 20.-22. Augustā, Orizzonte beach stadionā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV