Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2010

Sigita Kaņepe, 10.08.2010. 10:53

Svētdien, 8. augustā, SKONTO futbola stadionā noslēdzās otrais grupas Prāta Vētra organizētais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā MĪTAVA OPEN 2010.
Noslēdzies atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2010

Par medaļām un balvu fondu 3000 LVL cīnījās 24 komandas, kuras ceļazīmi uz finālu ieguva izcīnot pirmās trīs vietas 8 atlases posmos.
Zelta medaļas, MĪTAVA OPEN 2010 kausu un Ls 1500 ieguva komanda "Rainis" no Bauskas novada, sudraba medaļas un Ls 1000 saņēma komandas "Ventspils Eži" (Ventspils), savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un Ls 500 izcīnīja SFK „Varavīksne" (Liepāja).

Ceturtās vietas ieguvēji komanda „Poila" saņēma mierinājuma balvu, dāvanu karti Ls 50 vērtībā no tehniskā sadarbības partnera veikala „Sporta Punkts".

Čempionāta MĪTAVA OPEN idejas autors, par Mītavas karali dēvētais Kaspars Roga atzīst: „Esmu ļoti priecīgs par MĪTAVA OPEN 2. sezonas norisi un rezultātiem. Sportiskais gars ir audzis, spēles ir kļuvušas skatāmākas! Futbolisti šajā sezonā vairāk spēlē futbolu nevis nodarbojas ar brutālu spēli, līdz ar to arī atmosfēra stadionā ir pozitīvi sportiska. Esam pilnīgi gatavi nākamgad rīkot MĪTAVA OPEN, jo ar katru posmu un it īpaši finālu pārliecināmies, ka emocijas - gan prieks par kārtējo izcīnīto uzvaru, gan bēdas par zaudējumu ir vajadzīgas gan amatieru futbolistiem, gan mums pašiem ! Nākamsezon ceram sagaidīt vairāk komandu no ārzemēm. Tas ļauj pašmāju amatieriem novērtēt savu līmeni. Paldies visiem, kas piedalījās un atbalstīja. Tiekamies MĪTAVA OPEN 2011!"

Čempionāta fināla norises laikā grupa Prāta Vētra kopā ar čempionāta tiesnešiem un žurnālistiem, kuri iepriekš preses konferencē piedalījās un uzvarēja prognozējot pasaules kausa futbolā uzvarētājkomandu Spāniju, tikās sportiskā mačā ar Latvijas žurnālistu komandu, kurā spēlēja tādi Latvijā pazīstami žurnālisti, kā Edijs Bošs, Sandijs Semjonovs, Arturs Vaiders. Prāta Vētras puišu organizētā komanda, pieveica žurnālistu komandu ar rezultātu 4:3.

K.Roga komentē: „ Spēle ar žurnālistiem bija ļoti interesanta. Esmu gatavs uzcelt Laurim (MĪTAVA OPEN 2010 fināla komentētājam Laurim Lizbovskim) pieminekli vai vismaz Skonto stadionā piekalt goda plāksni par viņa gūtajiem vārtiem. Laura gols ir visskaistākie gūtie vārti visā čempionātā!"
(Prāta Vētras un žurnālistu spēlēs laikā Lauris iesita bumbu pats savos vārtos).

Fināla atklāšanā un noslēgumā par īpašu atmosfēru rūpējās Raita Ašmaņa Jelgavas Bigband, bet jautrību nodrošināja "pendeļu" konkursa vārtsargs Jānis Jubalts, mēģinādams atvairīt 6 neatvairāmu meiteņu sitienus pa vārtiem.

Čempionātu MĪTAVA OPEN 2010 organizē grupa PRĀTA VĒTRA sadarbībā ar SIA UNTITLED.
Čempionāta MĪTAVA OPEN 2010 ģenerālsponsors GILLETTE, tehniskais sadarbības partneris- veikals SPORTA PUNKTS, tipogrāfija McĀbols un
atbalstītāji – LTV7, STAR FM, žurnāls IR, DIENAS MEDIJI,
PARSPORTU.LV,
DELFI FUTBOLS un ORB.LV.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV