Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Siguldā notiks 20. Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens

Linda Anaite, 12.08.2010. 11:52

Šogad jau 20. reizi norisināsies plašākais ikgadējais velobraukšanas pasākums – Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciens, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus riteņbraukšanas mīļotāju un entuziastu no visas Latvijas. 2010. ir Vienības brauciena 20. jubilejas gads, tādēļ dalībniekus sagaida īpaša svētku gaisotne un pārsteigumi.

Sacensības notiks trīs distancēs:

Latvijas Dzelzceļa ritošā sastāva servisa Tautas brauciens – 37 km,
SEB kalnu divriteņu (MTB) brauciens – 43 km,
Latvijas Olimpiskās komitejas Sporta šosejas brauciens (Sigulda - Cēsis) – 102 km.

Par īpašiem kausiem sacentīsies visplašāk pārstāvētie uzņēmumu un iestāžu darba kolektīvi, kuplākās ģimenes un pašvaldības.

Reģistrēties un ar sacensību noteikumiem iepazīties var: interneta mājas lapā www.velo.lv, "Veloserviss" (velo veikali „TREKS") veikalos visā Latvijā, kā arī Valmierā un Cēsīs veloveikalā „Eži", Tukumā Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā. Informāciju par dalību var iegūt arī Tūrisma informācijas centros visā Latvijā. Dalības maksa ir mainīga, reģistrējoties ātrāk, tā ir ievērojami zemāka nekā pēdējās reģistrācijas dienās un sacensību dienā, tādēļ visi velobraukšanas entuziasti aicināti izmantot iespēju un pieteikties savlaicīgi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV