Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Nākamajā nedēļas nogalē notiks „TIO volejs" finālsacensības

Lilita Mitrofanova, 12.08.2010. 17:28

Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar AS „Rīgas Piena kombināts", ar Rīgas Domes, Gulbenes un Kuldīgas pašvaldību, un Rīgas brīvostas atbalstu, jau piekto gadu vasaras periodā bērniem un jauniešiem organizē vasaras volejbola spēles ''TIO volejs''.
Nākamajā nedēļas nogalē notiks „TIO volejs" finālsacensības

Ir noslēgušās pirmo divu posmu sacensības, kas norisinājās Gulbenē un Kuldīgā, un ir noteiktas komandas, kuras piedalīsies „TIO volejs" finālsacensībās, kas norisināsies š.g. 20.augustā, Rīgā, Daugavas stadionā (Augšiela 1). Sacensību atklāšana plkst.11.00.

Kopskaitā tiesības startēt vasaras spēļu finālā izcīnīja 104 labākās komandas (51 zēnu un 53 meiteņu), kas ir vairāk kā 600 bērni no visas Latvijas. Bērnus un jauniešus sagaida ne tikai aizraujošas cīņas volejbola laukumā, bet kā katru gadu arī dažādas gardas balvas no AS „Rīgas Piena kombināts".

Tiesības piedalīties finālsacensībās varēja iegūt katras vecuma grupas 5 labākās komandas, kuras divu posmu kopvērtējumā izcīnījušas augstākas vietas.

Gulbenes un Kuldīgas posmos šogad piedalījās 316 komandas no 46 Latvijas novadiem un pilsētām (pagājušajā gadā piedalījās 293 komandas).

Šo sacensību mērķi ir iesaistīt bērnus un jauniešus brīvdabas volejbola sacensībās vasaras sezonā, kā arī vecināt bērnus un jauniešus aktīvai brīvā laika pavadīšanai, mazinot mazkustīga dzīvesveida sekas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV