Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas kausu iegūst Ventspils FK "Honda"

Kaspars Lakševics, 16.08.2010. 10:03

14.augustā Ķeizarmeža sporta kompleksā Rīgā notika Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā. Nedaudz negaidīti par kausa ieguvējiem kļuva Ventspils FK "Honda" futbolisti.

Ventspilnieki B apakšgrupas spēlēs ar 9:8 papildlaikā pārspēja "Ludzas" vienību, ar 9:7 RTU, bet finālā ar 8:6 pieveica A apakšgrupas uzvarētājus, valsts čempionus "Dinamo-LAT".

Jāpiemin, ka Latvijas čempionātā "Hondas" komanda palika pēdējā sestajā vietā. Tas tikai lieku reizi pierāda līdzīgo spēku samēru starp sešām labākajām pašmāju smilšu futbola komandām.

Par kausa izcīņas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Ventspils vienības uzbrucējs Mihails Rjumšins, kas trijās spēlēs pretinieku vārtsargus pārspēja astoņas reizes. Par vienu panākumu mazāk Eduardam Štrubo ("Dinamo-LAT") un Renāram Pastaram (RTU).

Atgādinām, ka pērn par Latvijas kausa ieguvējiem kļuva "Ludzas" komanda.

Četrām komandām šī bija pēdējā pārbaude pirms Baltijas kausa izcīņas, kas 28. un 29.augustā notiks Igaunijas pilsētā Pērnavā. Šajās sacensībās mūsu valsti pārstāvēs "Dinamo-LAT", RTU, "Ludzas" un "TUC/FTA" vienības.

Plašāka informācija http://www.fta.lv un http://www.fta.lv/beach.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV