Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas klubi 11. septembrī sāk sezonu

Māris Gorbunovs, 16.08.2010. 15:27

Šodien, 16. augustā, Latvijas Hokeja Federācijas(LHF) telpās norisinājās virslīgas direktorāta sēde. LHF iepazīstināja visus klubu pārstāvjus ar jaunām Starptautiskās Hokeja Federācijas (IIHF) prasībām par spēlētāju transfēriem un kompensācijām, kas ir būtiski pamainījušies un būs turpmāk jāievēro.

Šobrīd vēl uz jautājuma zīmes ir klubu skaits, kas piedalīsies Latvijas atklātajās meistarsacīkstēs. Pašreiz ir zināms, ka piedalīsies astoņas komandas: Liepājas Metalurgs, Daugavpils Latgale, HK Ogre, HS Rīga/LSPA, HS Rīga/ Prizma, Zemgale/JLSS, Ozolnieki/Monarhs. Direktorāta laikā Latvijas klubu savā starpā mutiski vienojās, ka čempionātā piedalīsies arī Lietuvas komanda, kura savas mājas spēles aizvadīs Viļņas Siemens arēnā. SK Rīga 94 un Prizma/Pārdaugava atsauca savu dalību Latvijas čempionātā.

Sēdes laikā aktīvi tika spriests par Latvijas atklāto meistarsacīkšu formulu un izspēles kārtību, kad tika izlemts, ka spēles norisināsies sešos apļos un kopā katrs klubs aizvadīs 42 spēles. Klubu pārstāvji vienojās, ka spēles tiks aizvadītas trešdienās, piektdienās un sestdienās. Šobrīd LHF aktīvi strādā pie kalendāra sastādīšanas. Jau ir zināms, ka Latvijas atklātās meistarsacīkstes sāksies 11. septembrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV