Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

20. Vienības braucienam pieteikušies jau 2000 dalībnieki

Linda Anaite, 16.08.2010. 16:12

20. Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienam pieteikušies jau vairāk nekā 2000 dalībnieki. Iepriekšēja reģistrācija sākās 26. jūlijā un turpināsies līdz 2. septembrim. Dalības maksa ir mainīga, reģistrējoties ātrāk, tā ir ievērojami zemāka nekā pēdējās reģistrācijas nedēļās un sacensību dienā.

„Prieks, ka cilvēki reģisrējas laikus un izmanto iespēju pieteikties ātrāk par zemāko dalības maksu. Šogad par godu divdesmitajai jubilejai esam iecerējuši dalībniekiem dažādus pārsteigumus, tādēļ aicinām nepalikt malā un pievienoties kopīgajos velo svētkos! Ikviens var izvēlēties sev piemērotāko distanci: braukt Tautas braucienā – 36 km, kalnu divriteņu (MTB) braucienā – 43 km vai Sporta šosejas braucienā (Sigulda - Cēsis) – 102 km," stāsta sacensību organizators Igo Japiņš, „Igo Japiņa sporta aģentūra" direktors.

Pašlaik vēl iespējams pieteikties par zemāku dalības maksu; tuvojoties sacensību dienai, maksa palielināsies, tādēļ ikviens velobraukšanas entuziasts aicināts izmantot iespēju un pieteikties savlaicīgi.

Tikai līdz 22. augustam dalības maksa Vienības velobraucienā ir Ls 6 (vecumā no 12 – 18 gadiem un virs 60 gadiem) un Ls 10 (vecumā no 19 – 59 gadiem). Pēc tam tā palielināsies pa nedēļām. Tiem, kuri reģistrāciju atliks uz sacensību dienu, maksa jau būs krietni augstāka – attiecīgi Ls 15 un Ls 20. (Detalizēta informācija par dalības maksu atrodama www.velo.lv.)

Reģistrēties Vienības braucienam un ar noteikumiem iepazīties var: interneta mājas lapā www.velo.lv, "Veloserviss" (velo veikali „TREKS") veikalos visā Latvijā, kā arī Valmierā un Cēsīs veloveikalā „Eži", Tukumā Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā. Informāciju par dalību var iegūt arī Tūrisma informācijas centros visā Latvijā.

Par Vienības braucienu
Pirmo reizi velobraucēji no visas Latvijas – gan riteņbraukšanas cienītāji, gan profesionāli sportisti – kopīgā braucienā vienojās 1936. gadā. Pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas velobrauciens tika atjaunots 1995. gadā. Latvijas riteņbraucēju vienības braucienu organizē „Igo Japiņa sporta aģentūra".
Latvijas riteņbraucēju Vienības brauciena mērķis ir popularizēt un veicināt riteņbraukšanas sportu Latvijā, turpināt "Vienības brauciena" tradīcijas, iesaistīt velobraucienā iespējami daudz dažādu vecuma un dzimuma Latvijas iedzīvotājus, radīt tautas kopības sajūtu un veicināt veselīgu dzīvesveidu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV