Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LTV 7 pārraidīs "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņu hokejā

LTV Sports, 19.08.2010. 11:48

Augusta pēdējā nedēļā Rīgā notiks tradicionālā "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa hokejā, kurā piedalīsies četras KHL komandas. Bez Rīgas "Dinamo" spēlēs arī OHK Maskavas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Mitišču "Atlant". LTV 7 tiešraidēs rādīs visas Rīgas "Dinamo" spēles, tāpat paredzēts fināls par pirmo vietu, kas notiks sestdien 28.augustā. LTV 7 pārraides sāksies pulksten 19.15.

Otrdien, 24.augustā, rīdzinieki spēlēs pret Oļega Znaroka trenēto OHK Maskavas Dinamo", trešdien pret "Lokomotiv" un piektdien pret "Atlant". Divas labākās komandas pēc aizvadītājām spēlēm pēcāk tiksies lielajā finālā.

Rīdziniekiem tā būs pēdējā nopietnā pārbaude pirms jaunās KHL sezonas. Tā kā pretinieki ir ļoti spēcīgi, varēs labi izvērtēt mūsu pašreizējo sniegumu un paveikto treniņu procesā. Komandā ir dažas izmaiņas, bet nu jau treneriem jābūt skaidrībā par iespējami labāko virknējumu KHL sezonai. Latvijas līdzjutēji atkal varēs iejusties lielā hokeja gaisotnē, jo "Arēnā Rīga" būs gaidāmas visai spraigas spēles ar spēcīgiem pretiniekiem.

www.ltv7.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV