Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šajā nedēļas nogalē notiks LČ pludmales volejbola Fināla posms

LPVL preses dienests, 20.08.2010. 17:21

Šajā nedēļas nogalē, no 20. līdz 22. augustam, Dubultu pludmalē risināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā fināla posms, kā vīriešu tā sieviešu duetiem. Atšķirībā no iepriekšējiem "Zelta OPEN" posmiem, šajā sportisti sadalīs arī Latvijas čempionāta medaļu komplektus.
Šajā nedēļas nogalē notiks LČ pludmales volejbola Fināla posms

Vīriešiem šovasar norisinājušies jau četri "Zelta OPEN" posmi. Pirmajā no tiem uzvaru svinēja "jaunizceptie" Eiropas čempionāta bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, nākamajos trijos – Toms Šmēdiņš ar Arti Caicu (otrajā un ceturtajā) un Andris Krūmiņš / Klāvs Zaļkalns (trešajā). par čempionāta Fināla posma galvenajiem favorītiem automātiski kļuvis šī brīža Latvijas trešais spēcīgākais pāris Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Viņiem konkurenci lūkos sastādīt jau pieminētie Krūmiņš / Zaļkalns, vairākkārt uz LČ goda pjedestāla kāpušie Glāzers / Andrejevs, kā arī Vilmanis / Salmiņš, Tunte / Točs un vēl vairāki dueti. Kopumā posmam dalību pieteikuši 27 dueti. 12 no tiem jau iekļaut pamatturnīrā, bet atlikušie par četrām ceļazīmēm uz pamatsacensībām cīnījās kvalifikācijas turnīrā piektdien.

Kvalifikācijas turnīra barjeru veiksmīgi pārvarēja Jānis Pēda duetā ar Aldi Jaundžeikaru un Jānis Sakniņš / Toms Benjavs. Pa tā saukto "zaudētāju zaru" pamatsacensībās vietu nodrošināja Dāvis Nātriņš un Gints Antoms, kā arī Rihards Vilmanis un Māris Garklāvs.

Dāmu konkurencē šovasar aizvadīti jau divi posmi. Abos pie uzvarām pārmaiņus tika Inese Jursone un Inguna Minusa, abas triumfēja kopā ar Ingu Ikaunieci. Šajā turnīrā abas mūsu labākās "bīčistes" spēlēs vienā tīkla pusē un cīnīsies par vēl vienu Latvijas čempionu titulu. Ko uz viņu fona spēs parādīt tuvākās sekotājas, redzēsim jau nedēļas nogalē. Kopumā fināla posmam pieteikušies vien 11 dāmu dueti, tāpēc sacensības sāksies vien sestdien.

Sestdien pulksten 9.45 startēs vīru un dāmu pamatturnīra pirmās spēles, bet visi izšķirošie notikumi risināsies svētdien, jau sākot ar pulksten 10.00.

***LČ Fināla posmu izšķirošo spēļu kalendārs svētdien, 22. augustā:

10.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām

11.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām

12.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām

13.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām

16.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām

15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām

16.00 - Fināls sieviešu komandām

17.00 - Fināls vīriešu komandām

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV