Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

20.Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienu piesaka ar Ieskaņas braucienu Rīgā

Linda Anaite, 23.08.2010. 18:27

Gatavojoties 20.Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienam, šo trešdien, 25.augustā, Rīgā notiks IESKAŅAS BRAUCIENS. Desmitiem velobraucēju no riteņbraukšanas simtgades piemiņas akmens Viesturdārzā pa Rīgas ielām dosies līdz Esplanādei, kur notiks jubilejas Vienības brauciena preses konference.

Ieskaņas brauciena laikā Rīgas ielās varēs redzēt visdažādākos velobraucējus: antīko velosipēdu un ērmriteņu īpašniekus, velokurjerus, pastniekus, profesionālus velosportistus un citus. Kopā pulcēsies gan tie, kuriem riteņbraukšana ir vaļasprieks, gan, kuriem tas ir neatņemams pārvietošanās līdzeklis ikdienā.

Līdz ar riteņbraukšanas entuziastiem uz velospiēdiem kāps arī sacensību organizators Igo Japiņš, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un ģenerālsekretārs Einars Fogelis, Siguldas domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, Latvijas riteņbraukšanas federācijas prezidents Ģirts Rorbaks, "Alpha Baltic" direktors Lauris Špillers un daudzi citi.

Mediju pārstāvji plkst.16:00 aicināti uz preses konferenci Esplanādē, kā arī patiesi priecāsimies par Jūsu dalību Ieskaņas braucienā!

15:15 - brauciena dalībnieku pulcēšanās Viesturdārzā

15:30 - izbraukšana no Viesturdārza

16:00 - ierašanas Esplanādē un preses konference

Velobraucēji no Viesturdārza uz Esplanādi dosies pa maršrutu: Ausekļa iela - Elizabetes iela - Brīvības bulvāris - Kalpaka bulvāris (līdz Reimersa ielai).

Ieskaņas braucienā aicināts pievienoties arī ikviens velobraukšanas cienītājs!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV