Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vienības brauciena dalībnieki aicināti uz treniņu Biķernieku trasē

Linda Anaite, 27.08.2010. 09:30

Šodien, 27. augustā, no plkst. 18.00 līdz 19.00 Biķernieku kompleksajā sporta bāzē S. Eizenšteina ielā 2 , Rīgā notiks sagatavošanās treniņš 20. Vienības brauciena dalībniekiem.
Vienības brauciena dalībnieki aicināti uz treniņu Biķernieku trasē

Treniņa laikā Igo Japiņš konsultēs par gatavošanos sacensībām un palīdzēs sagatavot velosipēdu, piemērojot to braucēja individuālajām vajadzībām. Dalība sagatavošanās treniņā ir bez maksas un uz to aicināts ikviens interesents!

Savukārt šo svētdien, 29. augustā, Siguldā plkst. 12.00 notiks kalnu divriteņu (MTB) trases apskate. Izbraukšana plkst. 12.00 no Svētku laukuma.

20. Vienības brauciens notiks 5. septembrī Siguldā. Ikviens var izvēlēties sev piemērotāko distanci: Latvijas Olimpiskās komitejas Sporta šosejas brauciens – 102 km, SEB kalnu divriteņu (MTB) brauciens – 43 km, Latvijas Dzelzceļa šosejas Tautas brauciens – 36 km. Par īpašiem kausiem sacentīsies visplašāk pārstāvētie uzņēmumu un iestāžu darba kolektīvi, kuplākās ģimenes un pašvaldības. Distanču uzvarētājiem tiks pasniegti kausi, savukārt dalībniekiem būs speciālas balvas.

Reģistrēties Vienības braucienam var līdz 5. septembrim. Dalībniekiem jāņem vērā, ka dalības maksa ir mainīga, un, reģistrējoties ātrāk, tā ir ievērojami zemāka nekā pēdējās reģistrācijas nedēļās un sacensību dienā. Reģistrēties un ar sacensību noteikumiem iepazīties var: interneta mājas lapā www.velo.lv, "Veloserviss" (velo veikali „TREKS") veikalos visā Latvijā, kā arī Valmierā un Cēsīs veloveikalā „Eži", Tukumā Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā. Informāciju par dalību var iegūt arī Tūrisma informācijas centros visā Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV