Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sāk tirgot biļetes uz MHL atklāšanas spēlēm

Jānis Stepītis, 30.08.2010. 12:20

Šodien, 30.augustā, visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās sāk tirgot biļetes uz Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) sezonas atklāšanas spēlēm 5. un 6.septembrī Arēnā Rīga starp Rīgas DINAMO jauniešu komandu HK RĪGA un Sanktpēterburgas SKA jauniešu komandu HK SKA-1946. Spēļu starplaikos apmeklētāji varēs piedalīties dažādos konkursos un iegūt arī vērtīgas balvas.

Biļešu cena uz HK RĪGA mājas spēlēm MHL regulārajā čempionātā būs divi lati un viens lats (pensionāriem, skolēniem un studentiem), iespējams iegādāties arī biļeti uz abām spēlēm par trīs latiem un būs iespējams arī iegādāties biļetes ar atlaidi grupām no desmit cilvēkiem. Biļetes nopērkamas visās BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

No 2010/2011.gada sezonas MHL čempionātā pirmo reizi startēs arī Latvijas komanda - Rīgas DINAMO jauniešu komanda HK RĪGA, kurā ir pulcēti perspektīvākie Latvijas jaunie hokejisti (1989. - 1993.gadā dzimušie hokejisti). Spēlēšana MHL viņiem būs iespēja spēlēt pret saviem vienaudžiem visaugstākajā līmenī visas sezonas garumā un arī iespēja spert pirmo soli ceļā uz Rīgas DINAMO sastāvu.

Jaunatnes Hokeja līga (MHL) tika izveidota 2009.gada 26.martā, un šobrīd līgā ir apvienoti 27 klubi no 24 Krievijas pilsētām, kā arī Baltkrievijas un Latvijas. Tas ir vairāk kā 1000 hokejistu vecumā no 17 līdz 21 gadam. MHL valdes priekšsēdētājs ir PSRS, Krievijas un Latvijas nopelniem bagātais treneris Vladimirs Jurzinovs (vecākais).

Galvenais MHL uzdevums ir jaunatnes hokeja popularizācija, attīstība un pacelšanas jaunā kvalitātē. MHL formulu iespējams definēt ļoti īsi - viss, kā pie pieaugušajiem.

MHL galvenā balva, kuru iegūst čempioni, ir leģendārā hokejista Harlamova vārdā nosauktais kauss. Pirmais MHL čempionāts sākās 2009.gada 4.septembrī, bet par pirmajiem Harlamova kausa ieguvējiem 2010.gada pavasarī kļuva Magņitogorskas "Staļnije ļisi".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV