Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

SK "Cēsis" Kubliņas un Zeltiņa duetu nomaina pret Viktoru Brizgalovu

skcesis.lv, 02.05.2007. 18:00 | komentāri (1)

Pēc nepārliecinoši aizvadītajām pēdējām spēlēm, no treneru amata tika atbrīvota galvenā trenere Maija Kubliņa un treneris Jānis Zeltiņš. Sezonas pēdējās spēlēs atbildību par komandas sniegumu uzņemsies vietējais basketbola speciālists Viktors Brizgalovs.
SK "Cēsis" Kubliņas un Zeltiņa duetu nomaina pret Viktoru Brizgalovu

Komanda pēc samērā veiksmīgi aizvadītās regulārās sezonas izskaņās, kurā tika izcīnītas daudzas uzvaras pēc kārtas, ceturtdaļfinālā pārliecinoši sagrāva arī “Ventspils” basketbolistes, tomēr pēc tam komandas sniegums krasi pasliktinājies. Spēlēs pret “TTT/Rīga” tika piedzīvoti divi pārliecinoši zaudējumi, kas komandai liedza iespēju spēlēt finālos par zelta medaļām. Šodien nepārliecinošā uzvara pār “RTU/Klondaika” pielika punktu abu treneru karjerai Cēsu komandas sastāvā.

“Komanda pēdējās trīs spēles aizvadījusi ļoti vāji, piedzīvojot divus apkaunojošus zaudējumus pret “TTT/Rīga”, kā arī nepārliecinoši nospēlējot pirmo spēli par trešo vietu pret “RTU/Klondaika”. Tas bija galvenais iemesls šāda lēmuma pieņemšanai,” paziņojis komandas tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš.

Sezonas pēdējās spēlēs atbildību par komandas sniegumu uzņemsies vietējais basketbola speciālists Viktors Brizgalovs.

Brizgalovs pazīstams ar to, ka veiksmīgi trenējis dažāda vecuma jauniešu komandas, kā arī pēdējo sezonu laikā bija vīriešu augstākās līgas kluba “Cēsis/Remarks” trenera asistents.

“Saku lielu paldies Maijai Kubliņai un Jānim Zeltiņam par ieguldīto darbu un sasniegtajiem rezultātiem, tomēr komanda nav sasniegusi izvirzītos uzdevumus, līdz ar to tika pieņemts šāds lēmums. Lai cik tas nebūtu skarbi, šādas situācijas ir ierastas visā pasaulē,” atzinis komandas tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV