Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Vienības braucienam pieteicies rekordliels skaits dalībnieku

Linda Anaite, 01.09.2010. 15:27

5. septembrī Siguldā riteņbraucēji no visas Latvijas jau 20. reizi vienosies kopīgā velobraucienā. Savu dalību līdz otrdienai, 31. augustam, bija pieteikuši 3840 dalībnieki. Kopš Vienības brauciena atjaunošanas 1995. gadā, šis ir lielākais dalībnieku skaits. Pašlaik dalībnieku pieteikumi tiek apkopoti, tādēļ prognozējams, ka dalībnieku skaits vēl pieaugs.
Vienības braucienam pieteicies rekordliels skaits dalībnieku

Visvairāk dalībnieku pieteikušies Tautas braucienam – 2843. Vairāk nekā 800 startēs kalnu divriteņu jeb MTB distancē, savukārt sporta braucienā dalību pieteikuši 160 dalībnieki.

Sacensības notiks trīs distancēs: Latvijas Olimpiskās komitejas Sporta šosejas brauciens – 102 km, SEB kalnu divriteņu (MTB) brauciens – 43 km, Latvijas Dzelzceļa šosejas Tautas brauciens – 36 km. Par īpašiem kausiem sacentīsies visplašāk pārstāvētie uzņēmumu un iestāžu darba kolektīvi, kuplākās ģimenes un pašvaldības. Distanču uzvarētājiem tiks pasniegti kausi, savukārt dalībniekiem būs speciālas balvas.

Tiem, kuri vēl nav pieteikušies, organizatori atgādina – iepriekšēja reģistrācija ilgst līdz 2. septembrim plkst. 19.00. Reģistrēties varēs arī uz vietas sacnesību dienā.

Reģistrēties un ar sacensību noteikumiem iepazīties var: interneta mājas lapā www.velo.lv, "Veloserviss" (velo veikali „TREKS") veikalos visā Latvijā, kā arī Valmierā un Cēsīs veloveikalā „Eži", Tukumā Ledus hallē un Smiltenes sporta centrā. Informāciju par dalību var iegūt arī Tūrisma informācijas centros visā Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV