Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas hokejisti zaudē Itālijai un cīnīsies par palikšanu augstākajā divīzijā

LETA, 03.05.2007. 00:00 | komentāri (5)

Latvijas hokeja izlase trešdien pasaules čempionātā Maskavā savā trešajā spēlē A grupā papildlaikā ar 3:4 zaudēja Itālijas valstsvienībai un līdz ar to turpinās cīnīties par palikšanu augstākajā divīzijā.
Latvijas hokejisti zaudē Itālijai un cīnīsies par palikšanu augstākajā divīzijā

Galerijas:

Uzvaras vārtus itāļiem 50 sekundes pirms pagarinājuma beigām guva Džeisons Čirone, kuram tie bija otrie vārti mačā.

Pirmā perioda 15.minūtē vairākumā Lauris Dārziņš izvirzīja vadībā Latviju, bet otrās trešdaļas ceturtajā minūtē vairākumu nu jau izmantoja itāļi - precīzs bija Džeisons Čirone.

Latvijas izlasei vadību pēdējās trešdaļas 12.minūtē ar precīzu metienu atguva Kaspars Daugaviņš, bet 17.minūtē Luka Ansoldi atkal izlīdzināja mačā rezultātu. Pēc minūtes vārtus guva Kristians Borgatelo un pirmo reizi mačā vadībā izvirzīja itāļus. Izlīdzinājumu Latvija panāca 19.minūtē, kad savus otros vārtus mačā guva Lauris Dārziņš.

Latvijas izlases vārtus mačā sargāja Sergejs Naumovs, kurš atvairīja 19 pretinieku metienus. Latvijas hokejisti pa itāļu vārtiem meta 35 reizes.

Par labāko spēlētāju Latvijas izlasē tika atzīts Dārziņš, bet Itālijas izlasē Hells.

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma Itālijas valstsvienībai pauda savu vilšanos un norādīja, ka tāds pretinieks bija noteikti jāuzvar, jo viņa vadītā komanda vienkārši ir stiprāka.

"Mums nav nekāda attaisnojuma. Latvijas komandai bija jāuzvar pamatlaikā un arī pagarinājumā," sacīja Znaroks.

"Tāda komanda kā Itālija mums jāuzvar vienmēr, jo mēs vienkārši esam stiprāka izlase," piebilda treneris.

Cīņā par palikšanu augstākajā divīzijā Latvijas izlase piektdien plkst. 19.15 tiksies ar Ukrainu, svētdien plkst. 11.15 ar Austriju, bet pirmdien plkst. 11.15 Latvijas izlases pretinieki būs Norvēģija.

Latvijas izlase par palikšanu augstākajā divīzijā cīnīsies trešo reizi. 1999.gadā Norvēģijā komanda izkrita no augstākās līgas un Anglijā aizvadīja kvalifikācijas turnīru. 2001.gadā Vācijā Latvijas hokejisti pārspēles turnīrā par palikšanu augstākajā divīzijā uzvarēja un ieņēma 13.vietu. 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV