Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēdzies Karate Finish Open turnīrs

Maksims Ivančikovs, 09.09.2010. 09:08

Latvijas karate pieaugušo izlase ar treneri Maksimu Ivančikovu 4. un 5. septembrī aizvadīja savu pirmo turnīru pirms Pasaules čempionāta, kas notiks Belgradā oktobra vidū. Finish Open notika Somijas pilsētā Tampere un sapulcēja 12 valstu pārstāvjus. Turnīra galvenie viesi bija Francijas karatē izlase, kas ir viena no spēcīgākajām pasaulē.
Noslēdzies Karate Finish Open turnīrs

Sacensības sākās ar komandu cīņām, kur savā starpā cīnās pieci sportisti. Latvijas komanda piecu cilvēku sastāvā (Andrejs Ozerovs, Kalvis Kalniņš, Ruslans Sadikovs, Artis Puķītis un Vadims Gerasimovs) aizvadīja četras cīņas un spēja uzvarēt Somijas, Igaunijas komandas un, ļoti līdzīgi cīnoties, piekāpās Francijas un Vācijas komandām, rezultātā ieņemot 3. vietu.

Individuāli no Latvijas komandas var atzīmēt divus sportistus - Ruslanu Sadikovu (75 kg) un Kalvi Kalniņu (67 kg),

Ruslans savā kategorijā aizvadīja četras cīņas, uzvarot divus Somijas valsts pārstāvjus, pusfinālā sportistu no Krievijas un fināla papildlaikā piekāpās ļoti spēcīgajam Francijas pārstāvim Keny Grillonam, Eiropas un Pasaules čempionam junioros un 2010. gada Pasaules karatē Universiādes uzvarētājam.

Kalvis savā kategorijā aizvadīja trīs cīņas, uzvarot pārstāvi no Igaunijas, ar 3-0 otrajā kārtā pieveica Francūzi Freddy Ichane, kas 2009 gada Pasaules kausa U 21 finālā atstāja Kalvi bez zelta medaļas. Fināla Kalvis tikās ar francūzi Mathieu Cossou un ar 3-1 pieveica arī viņu.

Apsveicam Latvijas karatistus ar labu sezonas sākumu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV