Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ekspertu prognozes par pirmo Rīgas Dinamo spēli

Oskars Fīrmanis, 09.09.2010. 11:41

Vakar, 8. septembrī, ar AK Bars spēli pret OHK Dinamo tika atklāta 2010/2011 KHL sezona, kurā pārāki izrādījās viesi – Dinamo hokejisti. Savukārt šodien KHL sezonu uzsāk Rīgas Dinamo, kas tiksies ar Sanktpēterburgas SKA, kuru tā uzvarēja pagājušās sezonas play-off pirmajā kārtā. SKA pirms šīs sezonas ir būtiski pastiprinājusi savu sastāvu, un tās mērķis noteikti ir iegūt Gagarina kausu. Optibet eksperti prognozē, ka Dinamo izredzes uzvarēt šajā spēlē ir 20%, bet S­KA izredzes - 65%. Iespēja, ka spēle noslēgsies neizšķirti, ir 15%.

Par SKA spēku liecina ne vien „uz papīra" esošais zvaigžņotais komandas sastāvs – no NHL, piemēram, atgriezušies Jevgēnijs Nabokovs un Maksims Afinogenovs, bet arī pārliecinoši aizvadītās pirmssezonas pārbaudes spēles. Turklāt no SKA puses nav izskanējuši pašpārliecināti apgalvojumi par spēlēšanu Gagarina kausa finālā, kas bija raksturīgi šīs komandas vadībai iepriekšējos gados. Tas, visticamāk, liecina, ka komanda tiešām nopietni gatavojas un ir mācījusies no iepriekšējo sezonu kļūdām.

Tieši tādēļ Rīgas Dinamo hokejistiem būs jāparāda savs labākais sniegums, lai no Sanktpēterburgas mājās pārvestu kaut vienu punktu, jo SKA hokejistiem šī būs arī principiāla spēle, atceroties pagājušās sezonas zaudējumu play-off pirmajā kārtā. Ļoti liela nozīme šajā spēlē būs Dinamo komandas disciplīnai un vārtsarga Krisa Holta spēlei.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV