Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gluhovs novembrī startēs Rīgā

Jānis Eisaks, 12.09.2010. 19:27

13. novembrī „Arēnā Rīga" šogad pirmo un vienīgo cīņu Latvijā savu līdzjutēju priekšā aizvadīs Latvijas titulētākais K-1 cīkstonis Konstantīns „Lāčplēsis" Gluhovs. Viņa pretinieks būs sportists no Tanzānijas - Avadhs Tamims, ziņo fightclub.lv.
Gluhovs novembrī startēs Rīgā

Konstantīns Gluhovs, kurš ir Latvijas titulētākais K-1 smagsvars šogad aizvadījis ļoti veiksmīgu starptautisko sezonu, uzvarot Stambulā (Turcija) notiekošajā turnīrā „K-1 Grand Prix selection tournament", kas latviešu sportistam dod ļoti lielas cerības šogad startēt „K-1 Grand Prix Final 16" kādā no etapiem.

Kopumā Gluhovs šogad aizvadījis četrus mačus no kuriem trijos izcīnījis uzvaras.

Savukārt Avadhs Tamims (11-2, 6 KO) ir Tanzānijas Apvienotās Republikas sportists, kurš šobrīd dzīvo un trenējas Zviedrijā. Viņa pamatdisciplīna ir bokss.

Tamims K-1 ir aizvadījis tikai divas cīņas, vienā no tām gūstot uzvaru. Tomēr tanzānieti nevar novērtēt par zemu, jo viņam ir ļoti liela pieredze profesionālajā boksā.

Boksa ringā Tamims aizadījis trīspadsmit cīņas, no kurā tikai divās tas cietis neveiksmes. Pagaidām pēdējo dueli Tanzānijas bokseris aizvadīja šā gada februārī pret Uzbekistānas sportistu Timuru Ibragimovu (29-2, 16 KO), kad sportisti sacentās par vakanto IBA čempiona jostu. Šajā dūru cīņā pārāks izrādījās Ibragimovs.

Atgādinām, ka Gluhova – Tamima duelis notiks 13. novembrī „Arēnā Rīga" cīņu šova „WFCA Fight Arena: Latvia vs. Russia" ietvaros. Šajā pasākumā ringā kāps arī citas pašmāju spēka sporta zvaigznes kā, piemēram, Mareks Lavrinovičs, Igors Gončarovs, Raivis Vidzis, Andrejs Barabanovs, Kristaps Zīle, Mārtiņš Kukulis, Edgars Skrīvers u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV