Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pirmo reizi Rīgā notiks hokeja fanu gājiens

Jānis Stepītis, 15.09.2010. 14:54

19.aprīlī, Rīgā, Esplenādē pie Raiņa pieminekļa, plkst. 16:00, tiks dots starts pirmajam Latvijas hokeja fanu gājienam "Mēs Par Dinamo", kura gala mērķis būs Arēna Rīga. Būs bungas, būs taures, būs fanu dziesmas, kas visus hokeja līdzjutējus aicinās piedalīties jaunās KHL sezonas atklāšanā Rīgā, lai kopīgi dotos uz pirmo Rīgas DINAMO jaunās sezonas spēli Arēnā Rīga. Gājienā aicināts piedalīties ikviens, kas apmeklēs spēli "Arēnā Rīga", kā arī tie, kas nolēmuši to vērot televīzijā vai interneta resursos.

Gājiena dalībniekiem būs jāveic arī kāds uzdevums - līdz Arēnai Rīgai jānogādā viens no svarīgākajiem hokeja spēles piederumiem.

Visi hokeja līdzjutēji, lai piedalītos hokeja fanu gājienā pa Rīgas ielām, tiek aicināti jau 16:00 ierasties Esplenādē pie Raiņa pieminekļa un būt pilnā līdzjutēja ekipējumā.

Visiem kopā mums jāspēj iedvesmot ikvienu gājiena vērotāju un dalībnieku atraktīvai un sirsnīgai līdzi jušanai visas jaunās sezonas garumā, līdzi ņemot bungas, taures, plakātus ar uzmundrinājumiem un veiksmes vēlējumiem visai komandai. Ekstravagantākos un interesantākos līdzjūtējus gaidīs pārsteiguma balva ar iespēju nonākt šīs dienas galvenajā notikumā - spēlē starp Rīgas DINAMO un Kazaņas AK BARS.

Fanu gājienu organizē LTV7 sadarbībā ar Rīgas DINAMO. Ar gājiena maršrutu, kā arī ar sīkāku informāciju par gājienu būs iespējams iepazīties internetā: www.dinamoriga.eu vai www.ltv7.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV