Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tirdzniecībā tiks nodotas neizpirktās biļetes uz COYOTES spēli

Jānis Stepītis, 24.09.2010. 15:08

No pirmdienas, 27. septembra, plkst. 12:00 tirdzniecībā nonāks aptuveni 500 biļetes uz spēli starp Rīgas DINAMO un NHL klubu Fīniksas COYOTES, kas 6. oktobrī, plkst. 19.30 norisināsies Arēnā Rīga.

Šīs biļetes KHL bija rezervējusi realizācijai Krievijā, un tā kā tās nav izpirktas, tad tagad tiks pārdotas Latvijā. Krievijas tirgum ir rezervētas vēl aptuveni tikpat biļetes, kuras neizpirkšanas gadījumā arī tiks laistas brīvā tirdzniecībā, un atkarībā no rezervāciju noņemšanas tas var notikt pat 2 stundas pirms spēles. Biļetes, kas nonāks brīvā tirdzniecībā, būs nopērkamas visās BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās.

Atkarībā no sektora biļešu cenas būs 6 lati (stāvvietas), 7 lati, 10 lati, 12 lati, 15 lati un 19 lati, kas ir vidēji tikai par 20% dārgāk, salīdzinot ar KHL regulārā čempionāta spēļu biļešu cenām Arēnā Rīgā. Dārgākās biļetes būs Arēnas centrālajos sektoros pirmajā līmenī, kur biļešu cenas būs 39, 49 un 59 lati. Biļetes ar atlaidēm uz šo spēli nebūs pieejamas. Viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā 4 biļetes. Par turpmākām izmaiņām biļešu tirdzniecības kārtībā, informēsim papildus.

Biļetes uz spēli starp Rīgas DINAMO un Fīniksas COYOTES būs nopērkamas visās BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV