Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas Karatē komandas startē Budapeštas Atklātajā turnīrā

Maksims Ivančikovs, 27.09.2010. 12:52

25. un 26. septembrī Ungārijas Galvaspilsētā Budapešta notika starptautisks turnīrs, pulcējot apmēram 30 valstu pārstāvjus. Latviju un Latvijas karatē federāciju šajā turnīrā pārstēvēja Kalvis Klaniņš (Milons), Patrīcija Mierkalne (Baltijas karatē klubs) un Marija Agafonova (Baltijas karatē klubs).
Latvijas Karatē komandas startē Budapeštas Atklātajā turnīrā

Pirmais savu startu sāka Kalvis Kalniņš uzvarot ļoti grūtas četras cīņas, spēja uzvarēt arī Ungāru- Ādamu Kovaču, kas ir pasaules karatē vicečempions un pasaules spēļu uzvarētājs, un rezultātā ieņēma 1. vietu .

Marija Agafonova un Patrīcija Mierkalne sāka savu startu vienā kategorijā 12-13 gadi meitenēm Kata. Kategorijā startēja 32 dalībnieces, visas spēcīgākās meitenes Eiropā šajā vecumā. Patrīcijai un Mašai izdevās vinnēt četras cīņas, un abas iekļuva finālā, kur mazliet spēcīgāka izrādījās Marija Agafonova. Apsveicam mūsu meitenes ar iegūto 1 un 2. vietu.

Startējot Kadetu (14-15 gadi) kategorijā, Marija Agafonova uzvarēja četras pretinieces un vienai piekāpās, rezultātā ieņemot 3. vietu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV