Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tiks atvērts boksa klubs „Tukuma Brāļi"

Jānis Eisaks, 28.09.2010. 13:40

Piektdien, 1. oktobrī, plkst. 19:00 Tukumā, Tukuma sporta un atpūtas kompleksa telpās (Kuldīgas iela 74) tiks atklāta boksa kluba „Tukuma Brāļi" boksa zāle, kurā būs izvietots viens no modernākajiem ringiem Latvijā.
Tiks atvērts boksa klubs „Tukuma Brāļi"

Biedrība „Tukuma Brāļi" tika nodibināta 2009. gadā ar mērķi nodrošināt sporta attīstību Tukuma novadā un nākotnē arī visā valsts teritorijā. Biedrības paspārnē atrodas futbola klubs „Tukuma Brāļi", kuri 2009. gada sezonā Latvijas čempionāta 2. līgā Zemgales zonā izcīnīja bronzas medaļas un boksa klubs „Tukuma Brāļi", kura sportistu sarakstā ir Latvijas čempions boksā pussmagajā svarā Mārtiņš Kukulis, divkārtējais starptautiskā boksa turnīra „Knīša kauss" uzvarētājs Sergejs Savrinovičs, turnīra „Ringa karaļi" čempions Pavels Lotahs, titula pretendents uz pasaules čempiona jostu boksā GBC versijā Juris Ivanovs, Latvijas čempionāta boksā amatieriem bronzas medaļas ieguvējs Ivars Sedliņš, starptautiskā boksa turnīra „Olaines kauss" sudraba medaļas laureāts Deniss Savdons u.c.

„Mūsu mērķis ir radīt ideālu vidi, kurā dzimt jaunajiem sporta talantiem. Ir uzbūvēts pirmais Tukuma apkārtnē pēc kvalitātes un parametriem atbilstošs rings, lai tur varētu notikt jau Latvijas mēroga sacensības. Tas ir nebijis precedents mūsu pilsētā, ka ar entuziasmu un kā allaž ar nepietiekamiem līdzekļiem Tukumā tiek celts bokss un līdz ar to citi cīņas sporta veidi tiek pacelti nebijušā līmenī," komentē „Tukuma Brāļu" valdes loceklis Guntars Varnelis.

"Mūsu organizācijai ir vēl mazs pastāvēšanas laiks... Tā kā šis būs plats solis nākotnē gan mums biedrības vadībai, gan arī sporta entuziastiem".

Pasākuma programma: Svinīgā lentas pārgriešana; Jauno telpu un kluba prezentācija; Sparingcīņas pēc MMA, K-1, Boksa un karatē noteikumiem; Fotografēšanās ringā ar Latvijas sporta zvaigznēm.

Pasākumā kā skatītāji piedalīsies trīskārtējais Eiropas čempions boksā Elvis Mihaiļenko, Eiropas bronzas medaļas ieguvējs Mui-thai Kristaps Zīle, 1972. gada Latvijas čempions boksā Vilnis Kozlovkis, Eiropas čempions kikboksā Vladimirs Tomkovičs, Latvijas un Baltijas K-1 čempions Mareks Lavrinovičs, Latvijas čempions boksā Mārtiņš Kukulis, Latvijas čempionāta spēkavīriem 3. vietas ieguvējs Ivars Kazeļņiks, divkārtējais pasaules čempions kikboksā Romāns Dāboliņš, vairākkārtējais Latvijas čempions boksā Arnis Ritenieks u.c.

Ieeja pasākumā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV