Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„VEF Rīga" uzsāk abonementu tirdzniecību

Zane Rutkovska, 28.09.2010. 15:11

Šodien, 28.septembrī, „Biļešu Servisa" kasēs un interneta mājas lapā sākusies biļešu un abonementu tirdzniecība uz basketbola kluba „VEF Rīga" spēlēm.

Biļetes pieejamas visās „Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un uzņēmuma mājas lapā; ieejas maksa uz „VEF Rīga" mājas spēlēm Rīgas Olimpiskajā sporta centrā tāpat kā pērnajā sezonā maksā divus latus, bet skolēniem, uzrādot derīgu skolēna apliecību, ieejas maksa ir viens lats. Pirmo spēli Olimpiskajā sporta centrā „VEF Rīga" aizvadīs jau ceturtdien, 30.septembrī, Baltijas Basketbola līgas ietvaros tiekoties ar „Valmiera" vienību.

Turpat iespējams iegādāties biļetes arī uz „VEF Juniors" spēlēm. Ieeja arī uz tām maksā divus latus; skolēniem, uzrādot derīgu skolēna apliecību – viens lats.

Arī biļetes cena uz „VEF Rīga" spēlēm Arēnā Rīga ir palikusi nemainīga – trīs lati, bet skolēniem viens lats piecdesmit santīmu. Pirmā spēle Arēnā šosezon klubam paredzēta 16.oktobrī VTB Vienotās līgas ietvaros pret Polijas „Asseco Prokom.

2010./11.gada sezonā „VEF Rīga" saviem līdzjutējiem piedāvā iespēju iegādāties arī abonementu uz visām kluba regulārās sezonas mājas spēlēm. Abonementa cena ir trīsdesmit latu, tas derīgs uz visām kluba regulārās sezonas mājas spēlēm Baltijas Basketbola līgā (Rīgas Olimpiskajās sporta centrā), VTB Vienotajā basketbola līgā un Eiropas kausā (Arēnā Rīga LMT sektorā).

Visi abonementa īpašnieki, to uzrādot, saņems arī piecdesmit procentu atlaidi uz visām „VEF Juniors" spēlēm, kā arī desmit procentu atlaidi klubā/ restorānā „D-style" jeb „Dionysus Style" , kas durvis vērs šajā nedēļas nogalē.

Abonementus iespējams iegādāties jebkurā „Biļešu serviss" tirdzniecības vietā līdz 16.oktobrim - Rīgas Kongresu nama kasē (Kr.Valdemāra 5, Rīga) iespējams saņemt uzreiz abonementa kartiņu, pārējās tirdzniecības vietās iegādātās abonementu biļetes varēs apmainīt pret kartiņām pirms jebkuras „VEF Rīga" mājas spēles Rīgas Olimpiskā sporta centra un/ vai Arēna Rīga kasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV