Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bukmeikeri neuzskata Rīgas „Dinamo" par favorīti spēlēs pret „Baris" un „Avangard" komandām

Madara Zute, 29.09.2010. 08:52

„Optibet" ekspertu skatījumā Latvijas komanda Rīgas „Dinamo" nebūs favorīte nevienā no divām nākamajām tai paredzētajām spēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KL) regulārā čempionāta ietvaros. Rīdzinieku izbraukuma sērijas mačos pret Astanas „Baris" un Omskas „Avangard" vienībām bukmeikeri sliecas priekšroku atdot mājiniekiem.

Galvenā trenera Jūliusa Šuplera vadītā komanda sezonu uzsāka salīdzinoši veiksmīgi, pirmajā izbraukuma tūrē izcīnot septiņus no 12 iespējamajiem punktiem. Pēc tam sekoja krietni mazāk sekmīga sērija savā laukumā, kuras ietvaros „dinamieši" nopelnīja vien četrus tikpat mačos, bet otrās izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā pirmdien ar rezultātu 2:3 piekāpās Latvijas nacionālās valstsvienības vārtu vīra Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas „Jugra" komandai. „Dinamo" vienībai šī bija jau trešā neveiksme pēc kārtas.

Latvijas komandas pretiniece trešdienas, 29.septembra mačā Kazahstānas vienība Astanas „Baris" sezonu sākusi veiksmīgi, septiņās spēlēs izcīnot 13 punktus un šobrīd ierindojas piektajā vietā KHL Austrumu konferencē. Rīdziniekiem deviņu maču gaitā izdevies iekrāt 11 punktus, kas viņus ierindo vien septītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

„Dinamo" un „Baris" savstarpējā duelī bukmeikeri paredz 45% iespējamību, ka uzvarēs mājinieki, „Dinamo" izredzes tiek vērtētas nedaudz zemāk (35%), kamēr iespējamais neizšķirts pamatlaikā ekspertiem šķiet vēl mazāk ticams (20%).

Savukārt 1.oktobrī paredzētajā Latvijas kluba mačā ar izcilā čehu uzbrucēja Jaromira Jāgra pārstāvēto Omskas „Avangard" vienību rīdzinieku iespējamais triumfs bukmeikeru skatījumā ir vēl nereālāks. Cīņā pret „Avangard", kas ar 12 punktiem septiņās spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, laukuma saimnieku izredzes uzvarēt tiek novērtētas ar 55% iespējamību, kamēr „Dinamo" iespējamais panākums (25%) un neizšķirts pamatlaikā (20%) tiek vērtēti kā ievērojami mazāk ticami sportiskie scenāriji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV