Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Starkovs pagaidām izsauc 19 futbolistus spēlēm pret Grieķiju un Gruziju

Viktors Sopirins, 29.09.2010. 09:25

Latvijas Nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs šodien nosauca to spēlētāju vārdus, kas uzsāks gatavošanos oktobrī paredzētajām UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm - 8.oktobrī izbraukumā pret Grieķiju, kā arī 12.oktobrī savā laukumā pret Gruziju. Šobrīd uz valstsvienību ir izsaukti 19 futbolisti, tomēr šis saraksts var tikt papildināts pēc LMT Virslīgas spēlēm šonedēļ.
Starkovs pagaidām izsauc 19 futbolistus spēlēm pret Grieķiju un Gruziju

Latvijas futbola izlase kopā sanāks svētdien, 3.oktobrī plkst 15:00 "Ķeizarmeža" sporta bāzē, kur aizvadīs treniņus turpmākās dienas līdz izlidošanai uz Grieķiju.

Otrdien, 5.oktobrī Skonto stadionā paredzēta divpusējā pārbaudes spēle, kurā Latvijas izlases izsauktie kandidāti tiksies ar Latvijas futbola talantiem un izlases tuvākās rezerves futbolistiem. Šī spēle paredzēta plkst 16:00.

Latvijas futbola izlase uz Grieķiju izlidos ceturtdien, 7.oktobrī. Tās pašas dienas vakarā mūsu futbolisti aizvadīs oficiālo pirmsspēles treniņu "Georgios Karaiskakis" stadionā, kur piektdien, 8.oktobrī plkst 21:45 Aleksandra Starkova vadītā komanda tiksies pret Grieķijas valstsvienību. Šo spēli tiešraidē futbola līdzjutēji visā Latvijā varēs vērot arī LTV-7 kanāla tiešraidē.

Atpakaļ Rīgā mūsu komanda atgriezīsies sestdien, 9.oktobrī, un turpinās gatavoties spēlei pret Gruziju, kas notiks otrdien, 12.oktobrī plkst 20:00 „Skonto" stadionā, Rīgā. Biļetes uz šo spēli futbola līdzjutēji var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Kā ierasts, Latvijas Futbola federācija organizēs dažādus pasākumus līdzjutējiem, lai 12.oktobra vakarā Skonto stadionā mūsu fani patīkamā atmosfērā varētu baudīt lielisku futbolu un atbalstīt Latvijas futbola izlasi šī gada pēdējā mājas spēlē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV