Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Betway.com: Rīgas „Dinamo" izbraukuma spēlēs sagaida smagas cīņas

Raimonds Andžāns, 30.09.2010. 12:47

Neskatoties uz vakardienas veiksmīgo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā, kurā Rīgas „Dinamo" ar rezultātu 5:1 uzvarēja Astanas ''Baris'' vienību, Betway.com bukmeikeri nākamajās divās izbraukuma spēlēs pret Omskas ''Avanagard'' un Maskavas "Spartak", prognozē smagas spēles ar Krievijas klubiem, kurās izcīnīt svarīgos punktus nebūs viegli.

Rīgas „Dinamo" izredzes uzvarēt pamatlaikā spēlē pret Omskas ''Avanagard'' komandu, kas pašlaik ar 12 punktiem septiņās spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, tiek vērtētas ar 26 % iespējamību, savukārt abu komandu neizšķirts pamatlaikā tiek vērtēts ar 20.5 % iespējamību. Ar čehu uzbrucēja Jaromira Jāgra pārstāvēto Omskas "Avangard", Rīgas „Dinamo" komanda ir tikusies sešas reizes, no kurām četrās, tika gūta uzvara.

Lai gan abu komandu oficiālā spēļu statistika liecina par labu rīdziniekiem, bukmeikeri lielākas izredzes uzvarēt prognozē omskiešiem, kam par iemeslu ir „Avangard" pārliecinošās spēle mājās (3 uzvaras 4 spēlēs). Fakts, ka „Avangard" pēdējās divās spēlēs izbraukumā ir piedzīvojis zaudējumus, noteikti noskaņos mājiniekus uz spēli pret rīdziniekiem.

3. oktobrī rīdziniekiem stāsies pretī Maskavas „Spartak" ar leģendāro vārtsargu "Dominatoru" – Dominiku Hašeku priekšgalā. „Dinamo" un „Spartak" komandas savstarpējās KHL spēlēs tikušās sešas reizes: trijās izbraukuma spēlēs tika gūtas divas uzvaras, savukārt trijās mājas spēlēs trīs uzvaras. Jāatzīmē, ka Rīgas „Dinamo" komanda šobrīd ir ļoti saspringts spēļu grafiks, un spēle pret „Spartak" būs jau ceturtā izbraukumā un astotā spēle 15 dienu laikā, taču Betway.com bukmeikeri ir optimistiski noskaņoti un uzvaru Maskavā paredz rīdziniekiem.

Prognozējot atsevišķu Rīgas „Dinamo" spēlētāju sniegumu un gūtos rezultivitātes punktus turpmākajās spēlēs, Betway.com bukmeikeri prognozē, ka spēlē ar "Avangard" S. Ozoliņš gūs vismaz 1 punktu (74 % iespējamība), M. Hartigans gūs vismaz 2 punktus (26 % iespējamība), A. Ņiživijs gūs vismaz 2 punktus (36 % iespējamība), savukārt T. Surovijs gūs vismaz 1 punktu – 74 % iespējamība.

Uzziņai:

Viens no vadošajiem Latvijas interneta sporta totalizatoriem Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006.gada un piedāvā plašu likmju piedāvājumu gan vietējām, gan ārzemju sporta spēlēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV