Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noslēdzies Pasaules čempionāta Godžurjū un starptautiskais turnīrs Pilzenē Čehijā

Maksims Ivančikovs, 05.10.2010. 09:49

1.-3. oktobrī netālu no Lisabonas Portugālē notika 1. Pasaules Godžurjū čempionāts, kuru organizēja WGKF (World Gojury karate federacion), pulcējot 47 valstu pārstāvjus.
Noslēdzies Pasaules čempionāta Godžurjū un starptautiskais turnīrs Pilzenē Čehijā

Latviju šajā turnīrā pārstāvēja seši sportisti ar treneriem Aleksandru Nakoņečniju un Maksimu Ivančikovu. Latvijas komandai izdevās parādīt labu un augstu karatē līmeni un nopelnīt divas zelta un vienu bronzas medaļas.

Īpaši labi startēja Latvijas Karatists Andreis Bukreis (Karatē centrs Olimpiks), kurš kategorijā junioriem (16-17 gadi) – 68 kg ieguva 1. vietu, uzvarot četras cīņas.

Nikolajs Bodrovs (Batijas karate klubs) 61 kg, aizvadīja četras cīņas, uzvarot Jaunzēlandes, Potugāles un Dienvidāfrikas sportistus. Par iziešanu fināla piekāpās Ukrainas pārstāvim, rezultātā ieņemot 3. vietu

Junioru kumite Komanda - Makisms Lupiks, Andrejs Bukrej (abi no Olimpik) un Nikolajs Bodrovs (BKK) pārliecinoši uzvarēja komandas no Kanādas, Slovākijas un Rumānijas, iekļuva finālā, kur tikās un uzvarēja spēcīgo Krievijas komandu, un rezultātā ieguva 1. vietu.

Paralēli Godžurjū pasaules čempionātam notika Karate Grand Prix Čehija (Pilzenē), kas sapulcēja 28 valstis.

Latviju un Latvijas karatē federāciju pārstāvējā Baltijas Karatē kluba sportisti:
Viktorija Rezaeva 15. gadi (kumite), kura ieguva 2. vietu Kadetu (14-15 gadi) un 1. vietu junioru (16-17 gadi) kategorijās.
Marija Agafonova 13 gadi (Kata) ieguva 1. vietu kadetu (14-15 gadi) un 3 vietu 12-13 gadu kategorijā.
Dens Sadikovs 12 gadi - 3. vieta kumitē zēniem -52 kg
Ričards Reinhaus 12 gadi- 3. Vieta kumitē zēni -40 kg

Apsveicam Latvijas karatistus ar lieliskiem rezultātiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV